GencFeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba, şimdiden iyi bayramlar. Dün gece bir arkadaşa atm den para yatırdıma garanti atm si parayı yuttu. Bugün bankadan aradılar gittim paranın yatırılcağı hesabı doğruladım. Bu isme yatırılacak diye uyardım. Banka personeli isim kontrol etmeden hesaba havale etmiş. Bunu fark ettim ve hemen personele geri döndüm dedim yanlış yatırmıssınız. Bir tane rakamı yanlış girmiş. Bunu hemen fark etmeme rağmen para karşı tarafa geçmiş. Karşı tarafa ulaşıp onay almadan parayı iade edemiceklerini söylediler. Yani resmen mağdur olduk. Bu arada not olarak düşeyim kendi önlerinde hesap no ve isim soyad olmasına rağmen benim yatırılacak ismi başta söylemiş olmana rağmen bu hatayı yaptılar. Banka müdürüne gittim dediği şey bana en kötü dava açar parayı geri alırsınız demesi ya bu kadar mı kötü bir banka olur. Karşı tarafın vicdanına kalmış bir durumdayız. Sabah yine erkenden bankaya gideceğim inşallah olumlu şekilde çözebiliriz ama bu kadar kolay hata yapan bir banka ile SAKIN çalışmayın. Banka hesabınız yoksa müşteri hizmetlerine bağlanmanız mümkün değil malesef
Hocam Garanti Bankası Türkiye'nin en iyi özel bankalarından biridir hatta bana göre en iyisidir. Bir personelin yaptığı hata için tüm bankayı kötüleme derim. Şube değilde merkezle iletişime geçersen çözebilirler. Geçmiş olsun.