Düşüş durmuşsa 1000 ₺ den fazla eder 😊
Hocam denemelik 1k Takipci attım max 50 100 takipci düştü düşmesi durmuş halde örnk olarak 1k hesap kastım gözlemliyorum düşme nası vs die
Takipçilerin durumu nedir ? Bot gerçek türk yabancı ?
Gonderilere reaksiyon var mı ?
Sayfa adı ?
Bu kar çok önemli . Aksi taktirde 100 000 takipçisi 100 TL ye atabilirsin . Reaksiyon yoksa eğer 50-150 TL eder. Ama sayfa kendisi çalışıyor ve reaksiyon alıyorsan ucu açık 10 bin TL'ye kadar yolu var
Hocam normal sayfa vs değil takipci panelinden atılan takipciler Ama 100 tl gibi bir rakama satmayı düşünmem en kötü 10k takipci 100 200 tl Hele bi de takipcisi düşmesi durmuş hesabp değerli olduğunu düşünüyorum saolun yorumunuz için.
k.adı etkileşimi çok önemli çok yüksek etkileşimde alıcısına göre cinsiyet yaş grubu bile fiyatlandırmaya etki edebiliyor. 100k takipçili hesabı 300TL ye bile rahatlıkla satabilirsin 20.000e de
Takipci panel takipcisi hocam
100 bin takipçiyi 100 tl ye hangi siteden atıyoruz hocam hemen alayım
Sen yanlış yere takıldın . Söylemekistediğim 100 000 takipçisi şu paraya atarsın demek değil . Sayfanın reaksiyonu. Ben geçenlerde 10 bin takipçisi siteyi 20 TL ye aldım . Geçmiş konularimda görebilirsin .
Hocam çoğu panel düşme vs yaşatıyor ve 10k da olsa 100k da olsa kısa sürede 1k kalıyor sadece takipcilerden 1 2 tl ye takipci alıp 2 gün sonra düşmesi kimsesin işine yaramaz
2-3-4tl den bot takipçi alabilirsiniz. Ve 7 gün dolmadan yüklü miktar düşme olur.
+1 leyelim varsa bende alayım.