Valla hocam Vodafone net bela ya öyle böyle değil beş senedir kullanıyoruz son bir senedir sabit 2-3 mbps geliyordu 1 in altına düştüğü çok oldu işlerimi yapamadım çoğu zaman geçen gün baktım gitti İnternet kayıt oluşturdum mahalleyi gezdim tt ekibi alt yapı yeniliyormuş gördüm sonra ilk 3 gün içinde 30 defa aradım hiç bir çalışan bana tt ekibinin mahallemde çalıştığını söylemedi ben biliyorum ama onlar bilmiyor sonra 4. Gün İnternet geldi herkesin İnterneti hızlandı baktım benim yok balkona çıktım ekibi gördüm seslendim konuştum adamlar diyor Vodafone bize bildirmedi kayıt düşmedi pek inanmadım aşşağı indim açtı gösterdi yoktu sonra 24 saat içinde 30 defa daha aradım verdikleri yasal süreç doldu hala Vodafone tt ekibine bildirmedi 5. Gün baktım tt ekibi geliyor aşşağı indim adamlar durmuyordu arabanın önüne atladım mecbur durdular artık adam beni tanıyordu iki gün boyunca her geçişinde arıza kaydı düştü mü size diye sordum adama dayanamadı artık düşmedi ama hizmet numaranı ver kıyak geçeyim talep olmadan halledeyim dedi Allah razı olsun hemen halletti ve İnternet geldi şuan minumum 6-7 olarak geliyor İnternetim büyük ihtimalle sizinde alt yapıda sorun olabilir canınız sıkıldıkça evde müşteri hizmetlerini arayın ben beş gün içinde 60 defa aradım
Hocam vallahi dakikalarım bitti bitecek arıyorum 1 saat müşteri hizmetleri şarkı dinletiyor bana resmen. Hoş ki ulaştığımda hiç ama hiçbir şey olmuyor hocam