Emeğinize sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş
Konuda yorumları inceledim ve hep dolar yüksek alamadığımızdan demişler
Dolar yüksek biz kodlayıp satalım mantığı malesef yok hazırı seviyoruz
Diğer bir konu ise
Piyasa da ve Themeforest gibi kaliteli yerlerde binlerce yazılan tema vs var
Binlerce farklı yazılımcı var
Buna başarılı olsa dahi bir süre sonra popüleritesi düştügünde kepengi kapayıp gidenlerde dahil
Bu adamlarında lisans bahanesiyle şifrelediği dosyalar mevcut orjinal tema da olsa
Biz müslüman olanlardan kazık yerken bu adamlara sırf para verdiğimiz için nasıl güven duyabiliyoruz ?
Şu bir gerçek bir savaş halindeyiz, siz onları dost görseniz de onlar sizi sevmez ve bir kaşık su da boğar
Yanı başınıza pkk devleti kurar, üstelik bunu da bizlerin onlardan ürün alarak kazandırdığı milyarlar ile yaparlar
Kim ne derse desin ben yabancıları beni nasıl düşman görüyorlarsa öyle düşman görüyorum
Çin gibi onların yaptıklarını taklit etmeyi de hiç mi hiç Ahlak dışı görmüyorum
Ahlak dışı olan onların yanıbaşımızda ki ülkeyi işgal edip kızlara tecavüzü, çocukların organlarını satmasıdır
***** yaparak ücretsiz kullanmayı asla desteklemiyorum
***** yaptıktan sonra kaynak kodlarıyla bizim taklit edip güvenli şekilde kodlama yapmamayışımıza kızıyorum
Bu hem bizi yazılımcı yapar, hemde kendi ürünümüzü üretiriz kendi firmalarımız kazanır, para cepte kalır , ve zamanla taklidi bırakıp profesyonel oluruz
Unutmayın çinde taklit ile başladı şuanda en basit olarak çin telefon şirketleri dünyada bir numaralara geliyor ...