Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastanenin durumlarını görmeyin buradan atıp tutmasın lütfen,
1 hafta önce yüksek ateş ile bebeğimi batman sigorta hastanesine götürdük ( devlet hastanesi )
Ateşe müdahale edilmeden doğrudan covid li hastaların tutulduğu odaya aldılar ateşi orada düşürmeye calısıp test yaptılar
Bu süre zarfında odaya 8-9 arası covid li girdi bazılarını başka yere aldılar.

Daha sonra o gece eşimin ateşleri düşmedi 39-40 1 saat arayla ateşi düşürüp tekrar yükseliyordu.
Halsizdi kendinde değildi tüm belirtilerini taşıyordu,
2 gün sonrada test için batman bölge devlet hastanesine gittik bize verilen sıra 251 'di önümüzde bekleyen 95 kişi vardı.

Gazi yakını olduğumdan dolayı beni içeri aldılar fakat tedavi sürecinde bir dünya problem, herkes iç içine ayılıp bayılanlar sağa sola öksürüp demirlere tutunanlar kendini yere atanlar.

Covid testinde tomografi ile yapıyorlardı tomografi cihazı bozuldu herkes evine gitsin denildi, 1 saat kadar bekledik tekrar bu seferde sıra muhabbeti oldu , saat 2 gibi gittiğim hastaneden saat 9 da çıktım.

Sosyal mesafe yok, ilgilenen yok umursayan yok , anca telefonla 182 184 ten arayıp bilgi veriyorlar.
Twitterda 4-5 tane video paylaştım gerkeli mercileri etiketledim şikayet kaydı olusturdular dönüş yapan olmadı sonra

Sağlık sistemimiz on numara çalışıyor, hasta olmayanda gittiğinde hasta oluyor bu olaylardan 2 gün sonra tüm akrabalarımız covid testleri pozitif cıktı hepsi ile temas halindeydik.
Özellike 75 yaşında dedem ve 66 yaşında ananem de hastalığa yakalandı, dedem 1 haftada 6 kg kilo kaybı yaşadı iştahsızlık ve yemek yemediğinden dolayı.
İlgi hastaneden hastaneye değişiyor hocam
mesela bugün beni saglık ocağından aradılar doktor nasılsın iyimisin sorun var mı diye her gün arayacağını söyledi