DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birlik : Zirhli Birlik Okulu ve Eğitim Tümen Komutanliği Ankara / Etimesgut
Celp ve Sevk Dönemi : Ekim 2020
Evrak Alma Başlangıç Tarihi : 25.09.2020
Evrak Alma Bitiş Tarihi : 30.09.2020

Er Ekim 2020'inci Sınıflandırma Döneminde sınıflandırma sonuç bilginiz yukarıdadır. 25/09/2020 - 30/09/2020(hariç) tarihleri arasında e-devlet Kapısı üzerinden veya en yakın askerlik şubesine giderek sevk belgenizi almanız gerekmektedir.

Bilgiler bu şekilde arkadaşlar şimdi bu birlikte askerlik yapmış biri varmı yada askere yeni gidip gelmiş veyahut bilgi tecrübe sahibi arkadaşlarımız bana bir yol haritası tavsiyesinde bulunabilir mi? Giderken yanıma neler almalıyım oranın kuralları disiplinleri ağırmıdır nelere dikkat etmeliyim birde benim teslim olma tarihim kaç bu bilgilere göre ve nasıl teslim olucam benmi ankaraya gidicem yoksa onlarmı götürcek inanın hiç bilmiyorum Cevap yazan herkesin ellerine sağlık şimdiden...
Birliğe giriş süreciniz 25 ile 30 u arasındadır. Bu tarihler arasında girmeniz gerekiyor. İlk günde girseniz son günde girseniz hiç bir şey değişmeyecek fakat ilk günlere yakın girmeniz tavsiyemdir.
Yanınıza almanız gereken en önemli malzemeler. Tırnak makası / Boxer / Bot boyası / Tuşlu telefon yeterli olacaktır giyim kuşam hakkında tüm malzemeleri askeriye size temin edecek. Atlet vs. götürmenize gerek yok askeriyenin verdiklerini giymek zorundasınız. Boşuna götürüp valizinizde yatırmayın. Yemin töreninden sonra çarşı izniniz başlayacak çarşıya çıkarken giyeceğiniz sivil kıyafet ve atlet için birer çift götürebilirsiniz.

Askeri nizam ve kurallar konusunda kafa yorup kendi kendinize dert etmezseniz hiç bir problem yaşamazsınız. Eğer Ankaraya uzak bir şehirdeyseniz bulunduğunuz ildeki askerlik şubesine giderek yol parası alabilirsiniz (otobüs parası) siz Ankaraya iniş yaptığınızda %50 ihtimal ile ASİZ kardeşlerimiz orada olacaktır fakat göremezsenizde hiç sorun değil direk minibüse binerek mevcut birliğinize direk gidip nizamiyeden teslim olup giriş yapabilirsiniz. En önemli husus ise kesinlikle Sülüs kağıdınızı unutmadan yanınızda götürünüz.

Allah yar ve yardımcınız olsunn, yattığınız yer aslan yuvası olsun.