Sağolun hocam.
Mobil ve masaüstü giriliyor hocam sahibi
@bugrabilisim; bu kişi olması lazım
Evet hocam, Forum üzerinden tanıştık zaten, uzun süre boyunca Yaklaşık 20 Bin TL To yaptık. Bi arada 10 gün yokum yazmıştı. İşlemleri siteden yapmıyordum, WP'den yapıyorduk ama, hala kötü düşünmek istemiyorum.
ben girebildim ancak nedense isim bana böyle parayı cukkalayıp kaçacak bir siteymiş gibi geldi :d siteyi bilmiyorum ancak önyargıdan sadece
Forum üzerinden tanıştık zaten, uzun süre boyunca Yaklaşık 20 Bin TL To yaptık. Bi arada 10 gün yokum yazmıştı. İşlemleri siteden yapmıyordum, WP'den yapıyorduk ama, hala kötü düşünmek istemiyorum.
Forum üzerinden tanıştık zaten, uzun süre boyunca Yaklaşık 20 Bin TL To yaptık. Bi arada 10 gün yokum yazmıştı. İşlemleri siteden yapmıyordum, WP'den yapıyorduk ama, hala kötü düşünmek istemiyorum.
ayıptır sorması 4000 tl ne yüklediiz ?
Hocam To yapıyorduk arkadaşla siteden yapmıyorduk WP'den görüşüyorduk. Müşterilerde benim kullandığım banka yoksa arkadaşın hesabından geçiyordu.
Hocam bende de mobilde açılıyor ama PCde açılmıyor.
Site sahibi konuda şimdi açıklama yapacaktır
Edit; Sanırım yanlış gördüm sahibi;
@bugrabilisim;
Birkaç gündür aktif değil forumda kendisi.
VPN kullanarak giriş yapmayı deneyin
Hocam Modemi değiştirdim farklı bir modemden denedim, bir VPN Uygulaması ile denedim sonuç aynı.
Evet hocam ama aktif değil lkaç gündür.
Valla öncelikle helal olsun
millet para yok diye ağlıyor
ama mühtiş paralar sanal alemde dönüyor
sonrasında ise site açılıyor bugrabilisim diye r10 üye arkadaş
daha sonra ise dolandırıldıysanız da geçmiş olsun
Hocam iş yapıyoruz. Para yok diye de ağlamıyorum.
Papara varken neden bu site, ayrıca nereden buluyorsunuz böyle ismi duyulmamış yerleri onun ustune birde 4000 TL atiyorsunuz garibime gidiyor
Hocam R10'dan tanıştık müşterilerime satış yapıyorum, aynı banka yoksa arkadaşla gönderiyordu. Siteyi kullanmıyordum WP üzerinden görüşüyorduk ulaşamıyorum ama.
Evet, oradan tanıştık.
İyi cesaret bu site 4bin yollamak

geçmiş olsun