Par4noiD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

2016 yılından bu yana 1€ 'ya Aruba Cloud 1GB Ram 20GB SSD ve Xeon E5-2650L tek çekirdek kullanıcısıyım, artık yetersiz gelmeye başladı.

2014 yılından 2016 yılına kadar Türkiye lokasyon 3 ayrı firma kullandım, birisi bir anda yok oldu tüm dosyalarım kayboldu Diğeri de sunucu arızası sebebiyle dosyaları kaybetti, bir diğeri 1 gün gecikmeyle tüm dosyaları sildi . Ben günlük yedekli çalışıyorum, o yüzden pek sorun olmadı. Yedek almak benim sorumluluğumda olmak üzere yinede kesintilere karşı Raid1 veya Raid10 disk yapısı kullanan firmalar tercihim.

Şuan içinde F/P tercihim olacak, aradığım özellikler;
  • 2GB veya daha üstü ram
  • İşlemci güçlüyse tek çekirdek olabilir, ama çoklu çekirdek tercihim
  • Minimum 40GB SSD mümkünse NVMe SSD
  • Raid1 yada Raid10 disk olması
  • Türkiye Lokasyon olması.
  • Mümkünse Cpu, Ram ve Disk yükseltilebilir olması, disk yükseltilemezse 60GB üstü daha çok tercihim olur.
  • Cana yakın müşteri desteği olması
  • Kendim yedek alıyorum. Ücretsiz yedekleme olursa işime gelir
  • Son ve en önemlisi, ben kesinlikle ücretimi öderim, dikkatimden kaçar, mesaj gelmez maili görmem, gecikme durumunda bana özel - sözleşmede yapabiliriz - iptal etmeyip devam ettirme sunulursa memnun olurum. Ancak böyle bir durumda aranabilirsem çok memnun olurum. Bu konuda Arubacloud'un hakkını ödeyemem.
Ö.m yada Buradan WhatsApp ile fiyatları iletebilirsiniz.

Merhabalar,

Aşağıdaki bırakacağımız link üzerinden yüksek performans elde edebileceğiniz,yeni nesil E5 işlemcili vds paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Ücretsiz full sürüm plesk panel ile beraber kuruldukdan sonra gerekli optimizasyonlar yapılarak tarafınıza anahtar teslim bir şekilde teslim edilecektir.

https://www.r10.net/vps-hosting/2139...-lokasyon.html

Canlı destek üzerinden merak ettikleriniz var ise,bağlantı kurarak sorabilir,bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Verigom Bilişim Teknolojileri