Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Düğün vs gibi çekimler yapıyor musunuz hocam. Epey bir profesyonel gibi duruyorsunuz.
Bu yaptığım ilk çekim ve montaj hocam, profesyonel değilim ancak bu sektöre atılırsam kendimi kısa süre içerisinde geliştirebilirim.

Düğün, mekan çekimi vs. işler de hiç yapmadım daha önce ancak kısa zamanda bir tanıdığımın galerisi için bir çekim yapacağım onu da sizlerle paylaşmak isterim.
Hocam muhteşem emeğinize sağlık, benim sorum bu seviye drone kullanımına nasıl geldiniz, kendi kendinize mi öğrendiniz? Eğitim mi aldınız? Ayrıca bu seçilen müzik youtube kitaplığında ücretsiz mi yoksa telif hakkı olan bir müzik mi? Teşekkürler
Çok teşekkürler, DJI ürünleri kullanım açısından zaten oldukça kolay hocam toplam drone uçuşum 8-9 civarıdır. Önemli olan sadece çekeceğiniz açıları önceden kafanızda hesaplamak ki zaten Mavic Mini 3 batarya ile toplamda 90 dakika havada kaldığı için kaldırdıktan sonra baya bi düşünecek vaktiniz oluyor.

Müzik telif hakkı olan bir içerik youtube üzerinde arama yaparak bulmuştum, video üzerinde ki gelirleri eğer bir gün olursa onlar alacamış vs.
muazzam olmuş. tek bir 10 saniyeye 10 kare koymayı denersen inanılmaz bir görüntü çıkabilir. çok huzurlu ve sakin bir videonun arasında hızlı bir geçiş iyi bi his yakalayabilir. başarılar
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, bir sonra ki videomda deneyeceğim.