Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Kahramanmaraşlıyım : )))
Çok memnun oldum, inşallah bir gün bir çay içme fırsatımız olur hocam.

TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende drone alıp kayıt yapmak istiyorum ama güzel ülkemin hiç bir yerinde uçurma izni malesef yok. kurallara uymak gerektiği için giremiyorum bu işe çok üzücü. özel izin alıp 1 hafta gibi bir sürede onaylanmasını beklemek vs gibi durumlar var fakat bu drone işi malesef öyle değil anlık yakaladığın görüntüyü direkt çekmek asıl mesele bu zaten.
Şehir içinde olmasa da şehir dışında ve bazı bölgelerde küçük olduğu için mavic mini görünmüyor bile hızlıca görüntü alıp indirebilirsiniz.

CenkEvcen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel başarılarının devamını dilerim
Çok teşekkür ediyorum Cenk Hocam, iyi çalışmalar.

exceLLency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır uçuş modlarini montaj esnasında tersine oynatirsaniz daha güzel görüntüler elde edebilirsiniz hocam.elinize sağlık bende spark kullanıyorum.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam, söylediklerinizi deneyceğim. Spark da çok başarılı bir cihaz gerçekten.

RaoulDuke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende iş var başarılar. Drone çekim işinde güzel paralar dönüyor bence bir an önce portföy hazırla kendine
Bu aralar o tarz bir iş yapmayı düşünüyorum hocam, ancak şehir içinde çekim yapmak ehliyet olmadığı için çok sorun yaratıyor.

phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tebrik ederim gayet güzel olmuş.

bende fotoğrafçılık yapıyorum . bir türlü bu drone işinin geleceği konusunda emin olamadım gitti. güzel videoalr çıkıyor her şey süper gözüküyor ama diyorum ya aklımı kurcalıyor bu işin geleceği.
Hocam bende ek olarak drone almadan önce hobi olarak fotoğraf çekiyordum, ancak bir gün internet üzerinde bir drone footage videosuna denk geldim ve havadan herşeyin ne kadar güzel göründüğünü fark ettim. Drone aldıktan sonra fotoğraf makinasını elime dahi almadım öylece duruyor. Eminim ki ilerleyen yıllarda drone sektörü çok üst düzeye çıkacak gibi duruyor.

Vianim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper olmuş hocam başarılarınız devamını diliyorum.
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum hocam.

CreedLeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten başarılı olmuş, ellerinize sağlık
Çok teşekkürler.

Abc_18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı ve güzel çekim olmuş. Emeğinize sağlık.
Daha güzel videolar da yapacağım inşallah hocam, çok teşekkürler.

Linkinmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben çok beğendim ..
Video montaj konusunda daha önce deneyiminiz varmıydı acaba ?
Yorumunuz için çok teşekkürler.
Daha önceden bir deneyimim yok maalesef, ancak göz zevkimin iyi olduğunu düşünüyorum aklımda hazırlamadan önce az çok canlandırmıştım.