Merhabalar.
Biliyorsunuz ki kısa zaman önce bu arkadaş hakkında @akin_erdik; kardeşimiz özür konusu açmıştı.
Bu kardeşimizi korkutmuş tüm whatsapp yazışmaları bende mevcuttur kendisi bizzat özür konusu açmasını istemiş kardeşimizden.
Kardeşimizde kanser hantasıydı yanlış hatırlamıyorsam buna nizayen bu kardeşimizin üzerine gidip hala tehtitkar konuşmaya devam etmektedir.
Bayram sonrası görüşeceğiz vb gibisinden.

@Omurbui; ile whatsapp üzerinden iletişime geçtim lakin sanırım yaşı 15-16 civarında her yazdığım yazının arkasından
iyi geceler demek ile yetindi hiç bir soruma cevap vermedi.
Sen gerçekten onuru olmayan bir insansın @Omurbui; sen kanser hastası aynı zamanda pasif gördüğün bir şahısa butür tehtitler ile yaklaşımlarda bulunursan
Daha sonra ben ne yaptım böyle oldu demeyeceksin.
Sende azıcık onur haysiyet şeref var ise diyeceğim ama inan ki yok bunlar sende sana etek giymeni tavsiye ederim daha çok yakışır diyeceğim bunu bile demiyorum.
Bayanlara hakaret olur seni hiç bir yere sığdıramıyorum çünkü o kadar küçük cahil bir insansın ki.
Forumdaki onlarca üyenin hakkını gasp edip daha sonra seni ifşa eden bir kişiye bir biriye tehtitler savuruyorsun %1'i bile yapman mümkün olmayan tehtitler.
Karşında ki şahısta hem bu konulara acemi hem rahatsızlığı var hem yaşından dolayı sana kanıyor.
Hiç bir kardeşimiz burada tek başına değildir bir birimizi tanıyalım tanımayalım her daim tüm dostlarımıza şahsi olarak desteğim vardır.
Sende şerefin %1'i varsa sende onurun %1'i varsa sana whatsapp üzerinden hem iletişim bilgilerimi hem ev adresimi bildirdim.
Bırakın mazlum insanlar ile uğraşmayı buyur benimle uğraş gücü gücü yetene bu devirde.

Arkadaşlar herkesden öncelikle özür dilerim.
Lakin inanın ki o kardeşimizi o kadar korkutmuşlarki ne gece ben uyuyabildim ne kendisi
Tanımam etmem lakin bir dostu bir kardeşi olarak gördüğü için bana yazdı dertleştik.
Butür durumlarda hiç bir zaman ALLAH'tan başka kimseden korkmayın büyüklerimiz ne derdi HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ.
Konu ile yanlış cümle kurduysam bunun için özür dilerim siz değerli üstadlardan.
Kişisel olarak butür durumları hazmedemiyorum zoruma gidiyor herkes bir birini ezme çabası içerisinde.

Saygılarımla