Psikoloq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir merkez kurumsal ile 2 mobil şube ile çalışıyoruz. Üst düzey ilişkimiz vardır sormak istediğiniz var ise cevaplayabilirim.. Mng kargo
Hocam MNG kargonun izmirdeki karabağlar, çeşme, ışıkkent, Gaziemir.

Bir gün kargo yanlış gitti yukardaki şubelerin hiç birine 4 gün boyunca ulaşamadım ve ürün iade geldi zarar ettim. Bunun sebebi nedir? Ağırlık olarak MNG ile çalışıyorum. Mesela bu 4 günlük süreçte Şubelere ulaşamıyor peşine hemen merkezi arıyordum merkez de 4 günün 2 gününde full santral arızası ve sistemleri olmadığını yardımcı olamayacağını söylediler.

Milyonları bulan sermayeye sahip şirketlerin santralinde neden arıza çıkar? Bana inandırıcı gelmiyor yoğunluktan merkez santrali ara ara kapattıklarını düşünüyorum açıkçası. Yani aşırı yoğunluk bana göre para kazanmak demek para kazanan bir şirket bu gibi basit saçma arızalar neden yaşar?

Sürat kargonun resmi internet sitesinde tam 2 haftadır SSL sertifikası sorunu var bu nasıl saçma bir durumdur yahu.. SSL sertifikası 68₺ dün aldım daha.. Bu yoklukta ben alabiliyorsam bu şirket 2 haftadır sitelerindeki SSL sertifikasını nasıl almaz. (Çerezlerimi sildim yine aynı sorunu gördüm belki de benlik bir durumdur) https://www.suratkargo.com.tr/ inceler misiniz lütfen?

bySonsuzluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle anlatayım maltepe dağıtıma ayın 2sinde ulaşan kargo tam 22 gün orda kaldı, btk cimer şikayet etmediğim yer kalmadı, en son sipariş tarihinden tam 28 gün sora
getirdiler.
şikayetvar'a şikayet açtım beni aradılar olayı çözeceklerine şikayetinizi kaldırın die aradılar
Trajikomik.