SABQCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet izmirdeyim ya sorma dokuz eylülü bitirdim kız arkadaş edinmedim yalnız ve ağır takılır misali benim ki ne bilim kız olsa fena olmaz hani akan sular dururda uğraşmadım hiç onla zamanımı çalıyor.. kafamı bide ona verdim mi tam oldu.. bu sefer hepten başımı kaldıramam..

ya dışarda pek ortam felan takılmam dediğin gibi hafta 2 defa felan giderim dokuz eylül güzeL mekan var bef kaliteli yer kız vs. çok öle içim açılıyor şöle kafa dengi adam buLmak zor ki millet çıkarcı olamuş birbirini nasıl ... diye bakıo.. yani arkadaş ortamıda böyle olunca naparsın.. r10 dan izmirli__ ile tanıştım denk geldikçe onla görüşüyorum okulda backdoor var daha görüşemedik nasip olmadı ama yarışmayı kazanırsam allahın izniyle bi alsancak yapacaz onlarla
valla doğru söylüyorsun kızda işin içine girince çıkılmaz oluyor ama ben sana illa sevgili demiom normal bir kız arkadaş çünkü onlarla muhabbet falan edince seni bilgisayardan uzaklaştırıyolar(tabi bilgisayar hastası bi hatun olmucak yoksa yine muhabbet aynı olur ) bence bilgisayar ekranından kaynaklanıyor problem.dvd izlemeyle falan geçmez.Senin ilacın temiz hava lise dönemindeyken bi ara psikolojik tedavi aldırıcaktı ailem kusuyodum artık...Şimdide gerçi değişen bişi yok ama alıştım artık okadar dengemi bozmuyo...net sosyal çevreyi alıp götürüyor.2hafta dışarı çıkmıyorum.Sonra 1-2gün takılıyorum dışarda insanların öcü gibi geldikleri oluyor.Çok kötü birdurum aslında