bu 2 günde yaparız diyip 1 ay boyunca yapamayıp paramı 1 ay elinde tutup sonra yapamayıp iade ettiğiniz proje değil mi ???? Diğer projeden bahsetmiyorum bile ama bahsetmemiz gerekirse....
Benim size verdiğim projeleri yaparız diyip yapamayıp bir proje için 2 ay, diğer proje için 1 ay bekletip zamanımızı çalın. sonrasın'da buraya yaptık diye toplu satış konusu açıp sürümden kazanın.. Hakkınızda şikayet konusu açmayacağımı söylemiştim. sizi bazı kişilerin hatrına ve eski yaşantıma dönmemek için affetmiştim. ama siz kaşınıyorsunuz. bugüne kadar 2 proje verdim size 2'sinde'de yarı ödeme alıp teslim edemediniz. 2'sinide başkalarına satmaya çalıştınız ticaret ahlakı olarak sıfırsınız karekter olarak eksilerdesiniz haberiniz olsun ha. Sizle olan problemleri ne mahkemelere ne sokaklara nede r10'a yansıttım ama resmen diyorsun ki biz seni takmıyoruz sende bizi takma. Ulan madem bunları yapabilecek kadar yeteneklisiniz (ki ben hala yapamadığınızın kanaatindeyim Hazır reskin bir şeyler yapmışsınızdır) neden 50 tane fırıldak çevirerek bizi sinir krizlerine sokup proje iptali yaptırdınız ? Özellikle
@murataksu_; hocam sizle ilk anlaştığımız andan itibaren neler yaşadığımızı bilir. Gelip bur da inkar falan edip kelime cambazlığı yapmaya çalışma konuşma kayıtlarını vs vs atmakla uğraştırma beni bari bu sefer dürüst ol kabullen yaptığını.
Bütün r10 önünde soruyorum 2 ay boyunca bekledim uygulama teslimine 5 gün kala neden iptal edilmesini istim gecenin bir vakti çıkıp kapınıza gelim.
Senden bu satış konusunu kaldırmanı rica ediyorum bak rica ediyorum diyorum. Bu hayatta her şey para değil paradan daha önemli şeyler var insanın sağlığı insanın özgürlüğü insanın mutluluğu. Sen bunların hiç birini daha önce kaybetmediğin için herşeyi para sanıyorsun herhalde. Allah göstermesin o günleri sana Batuhan bey. Düşenin'de dostu olmaz
@murataksu_;
@ozgurkanar; r
@zaynparim;
Karekter; (-)
İş Ahlakı; 0
İş Bilgisi; -100
Size notum budur.
Hocam bu karakter degelendirmesinin üstünde bizim tagli olmamız acaba bize mi yaptınız bu değerlendirmeyi diye düşündürüyor. Hocamın uzun geçmişine de dayanarak ben tekrar bu iddiayı ortaya atıyorum bu uygulamanın kendilerine ait olmadığını ve bu uygulamada bir hinlik olduğunu düşünüyorum kendisi bu iddiaya saçma cevaplar vererek kendini kanitladigini sanıyor fakat hocam biz çocuk değiliz anlıyoruz bu işlerden. Hocama da şunu diyorum eğer ki arkadaş bu uygulamayı kendine ait olduğunu kanıtlarsa o zaman ortada fikir hirsizligi var demektir eğer bu proje sizin istediğiniz projenin açık satışı ise demek oluyor ki özgün fikirleri alıp genel satış yapıyor arkadaş. Bu arada bu projeyi bilişimsepeti codecanyon'a yüklesin codecanyon.net kabul ederse o zaman kendisine ait olduğuna inanırım