@ibrahimfidan; (Her suçu yazılımcıya atmak yerine bence birazda kendine batırmalı insan jileti. Jiletin sadece batan ucu değil her iki ucu da keskindir sonuçta.
100 TL'ye de yazılım yapan var 1000 TL'ye de burada önemli olan sizin kendinize ne kadar değer verdiğiniz)
Neyin jiletini batırıcaz kendimize para dediniz para atmadık mı ? yarı ödeme dediniz vermedik mi sen bir iş yapamıyorsan piyasanın 50 tl dediğine 10 tl diyip iş yapıyorsan biz ne yapalım sen çok şeytan birisin çocuk... Şimdi buraya senin bizi bunlar yapar diyip pasladığın adamı etiketliyorum o söylesin bakalım kim yalan kim yanlış. Sen bize
@bilisimsepeti; 'e yönlendirdin bunlar bu işi yapar diye... onlarla sözleşme yaptık sonrasında işi sen yaptın yani en başından beri planın buydu senin çünkü biliyordun ki sen bana ben yaparım desen sana kuruş verip iş teslim etmem.. Senin kodunun için'de Avukat Ekle yokmuydu ? senin kodun hatalı değilmiydi ? senin kodun eksik değilmiydi ? sen bizi sabahlara kadar bekletip sonra gruptan kaçıp gitmedin mi ? Beraber iş yaptığın adam söylesin sen bunları yaptın mı yapmadın mı ... Bir ay zaman geçmiş birilerini hatrına sizi sineye çekmişim gelip illa bana bulaş diyorsun sende işini biliyorsun can sıkıntısı tabi.