mucahitbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskişehirden mezun oldum,Javayı orta düzeyde biliyorum OOP prensiplerini uygulayabiliyorum,matematiksel algoritmaları çözebiliyorum,Hibarnate öğrenmeye başladım.Son stajıma da web programlama alanında ve Unity ile oyun tasarlama alanında başlıycam birkaç güne kesinleşecek.Yani burdaki yorum yapanlar uzaya araç yollayan kitle sanırım başka bir açıklaması yok sağolun destek için büyük kurumsal firmalar olmasa da birkaç yıl küçük firmalarda başlayabileceğimi umuyorum.Sizin bir öneriniz var mı peki Java bilgisine Spring ve Hibernate i eklesem başlamak için yeterli midir sizce?
Hocam bir alanda gidin daha çok. Mobilse mobil. Java ise Java. Karar verin ona odaklanın o yönde kendinizi tamamlamaya çalışın. Yalayın yutun tabiri caizse. Ama benim size önerim Java.
Java'yı da ben artık gerçekten biliyorum diyorsanız zaten işe girersiniz. Başlangıçta sizin de dediğiniz gibi büyük kurumsal firmalara girmeseniz de işe girersiniz emin olun. Arayın tarayın kendinizi geliştirin ve çok geç kalmayın en önemlisi bu. Saçma yorumları da kafanıza takmayın.

Tuttuğunuzu koparmaya atik girişimci olmaya bakın. Boşverin milleti.