Merhaba arkadaşlar,
Apak Reklam Mimarlık AŞ adına sitene talibim.
@bLaxiSS; bende açık hava reklamcılıkla uğraşıyorum bu piyasada çok ciddi referansları olan biri olarak konuşuyorum.
Youtube kanalımda yaptığım işler açık ve nettir
Apak Reklam kanal adımız.
r10.net sakinleride ve c ü m le - a l e m - ş a h i t i - o l s u n k i
Eğer sen açtığın ilandaki gibi
300-400bin tl getirisi olduğunu
ıspatla burda herkesin önünde
bilançolarını göster senden
hiç pazarlıksız kanalını satın alacağım.
Bak peşinen söylüyorum 1 yıllın bilonçon değil aylık bilançonu her ay 300-400bin iş yapan bu işi bırakmaz güzel kardeşim ortak alır işi taşorana verir fason çalıştırır götürü verir her şekilde yapar.
Ayda yılda 1 tane 5 tane büyük iş yapabilirsin.
Arkadaşım sitenide inceledim koyduğun fotoğraflarda bizim eşimizin dostumuzun firma işleri kendin yapmış gibi sitene eklemişsin.
Birkerem sen billboard ne üretimi yapabilirsin nede alanın buna müsait güzel kardeşim.
Toki nin totem tabelasını siz yapmadınız İsmail abiler yaptı
Sitende hakkımızda kısmına yazdığın şu yazı ( Türkiyede, en büyük tabela üretim firmalarından biri olmayı başarmıştır. - Türkiyenin en büyük 10 Tabela Reklam şirketi - 2000 yılında Türkiyede ilk kez Dijital Baskı Makinası sürecini başlatmış ve bu süreçte binlerce metre kare dijital baskı hizmeti sunmuştur. İstanbul ve tüm Türkiyede en fazla tabela imalatı yapan şirket ünvanını almıştır. ) inan bu işi bilmediğini ortaya koyar.
Bir yalanını daha ortaya çıkartıyım kurumsal bir firma olsan zaten adres ve iletişim bilgilerin olur.
2000 yılından beri faaliyet gösteriyorsan iso belgelerin ve kalite politikaların nerede.
Kendini kanıtlamış bir firma tanıtım videosunu bu şekilde ametörce yapmaz.
Sadece buradaki olay sitene seo çalıştırması yapmış ve bu şekilde iş yapmaya çalışıyorsun.
Firmanı araştırdım 2018 de başlamıssın ama neden 2000 yılı dersin.
Ve ayrıca imalat ve üretim işi zordur piyasa kalifiyeli usta bulamıyor çırak yetişmiyor her ustayım diyen dükkan açıyor. Heleki şu zaman ve devirde 400 bin kral adamsın sen elini öperim
Kimse kimseyi boşa kandırmasın.
İnsanlarada büyük vadlerde bulunmayın.
Saygılarımla...
Dijitaliz