Merhaba arkadaşlar,
Bir yakınım kedi - köpek oteli, köpek eğitimi, köpek kuaförlüğü üzerine İzmir ilinde faaliyet gösteriyor.
Ben bildiğim kadarıyla anahtar kelime girişi yaparak Adwords üzerinden potansiyel müşteri çekmeye çalışıyorum ama eminim ki anahtar kelime bulma konusunda yeterli tecrübeye sahip değilim.
Aşağıda listelediğim anahtar kelimeler haricinde mümkün olarak max. sayıda anahtar kelime listesi çıkarabilecek olan uzman bir arkadaşımız var mıdır? Bu işin piyasası var mıdır, nedir ne değildir bilmiyorum ama anahtar kelime başına 5 TL ödeme yapabilirim. İlgilenecek arkadaş 100 tane anahtar kelime çıkarırsa anında 500 TL hesabında..
Şartlar ;
- ben çok sayıda anahtar kelime ekledim ama çoğunda "düşük arama hacmi" hatası alıyorum ve dolayısıyla reklam gösterimi olmuyor. Alacağım anahtar kelimelerin hiç birinde düşük arama hacmi hatası almamalıyım
- köpek eğitimi ile ilgili arayanların hepsi İzmir'de ikamet etmeli, şehir dışına eğitim hizmeti verilmiyor.
- köpek kuaförü ile ilgili arayanların hepsi İzmir'de ikamet etmeli, şehir dışına kuaförlük hizmeti verilmiyor.
- köpek & kedi oteli hizmeti sadece İzmir'de. Yani Gaziantep'te köpek oteli yazıldığında reklamımızın çıkması tam bir facia olur.
- minimum 20 , maksimum 100 adet anahtar kelime satın alabilirim. İşi almak isteyen kişi kaç tane anahtar kelime çıkarabileceğini baştan belirtirse belki satın alma sayısını artırabilirim.
Şuan kullandığım anahtar kelime listesi ;
Anahtar kelime"izmir kedi oteli""izmir köpek oteli""izmir kedi pansiyonu""izmir köpek eğitimi""köpek gezdirme izmir""köpek eğitimi izmir""izmir köpek kuaförü""izmirde köpek oteli""kedi köpek oteli izmir""izmir doberman eğitimi""izmir kedi oteli balçova""izmir kedi oteli bostanlı""izmir kedi oteli karşıyaka""izmir kedi pansiyon fiyatları""izmir köpek bakım hizmeti""izmir köpek bırakmak istiyorum""izmir köpek gezdiriciliği""izmir köpek oteli balçova""izmir köpek oteli bostanlı""izmir köpek oteli çeşme""izmir köpek pet taksi""izmir köpek eğiticisi""pet otel izmir""izmir köpek gezdiricisi""dog groomer izmir""izmir köpek taksi""izmirdeki köpek kuaförleri""barbie köpek tuvalet eğitimi izmir""bobyland izmir""buca köpek oteli izmir""izmirde köpek kuaförü""izmirde köpek otelleri""k9 köpek eğitim merkezi izmir""k9 köpek eğitimi izmir""köpek eğitimi veren yerler izmir""köpek itaat eğitimi izmir""köpek oteli karşıyaka izmir""köpek saldırganlık eğitimi izmir""köpek tuvalet eğitimi izmir""köpek yürüyüş eğitimi izmir""köpek çiş eğitimi izmir""köpeklerin tuvalet eğitimi izmir""küçük köpek eğitimi izmir""rottweiler köpek eğitimi izmir""seferihisar köpek oteli izmir""tuvalet eğitimi köpek izmir""yavru köpek çiş eğitimi izmir""yavru köpeklerde tuvalet eğitimi izmir""yetişkin köpek eğitimi izmir""yetişkin köpek tuvalet eğitimi izmir""çiğli köpek oteli izmir""izmir köpek kuaförleri""izmir köpek pansiyonu""izmir köpek çiftliği""köpek eğitim merkezi izmir""köpek eğitim fiyatları izmir""Dog Groomer İzmir""izmir alman kurdu eğitimi""izmir hayvan taksisi""izmir k9 eğitimi""izmir kedi bakım hizmeti""izmir kedi bırakmak istiyorum""izmir kedi oteli alsancak""izmir kedi oteli foça""izmir kedi oteli göztepe""izmir kedi oteli çeşme""izmir kedi pet taksi""izmir köpek oteli alsancak""izmir köpek oteli foça""izmir köpek oteli göztepe""izmir köpek oteli karşıyaka""izmir köpek pansiyon fiyatları""izmir pet taksi""yavru köpek eğitimi izmir""izmir köpek berberi""izmir köpek eğitimcisi""izmirde köpek kuaförleri neredeler""izmir köpek traşı""av köpeği eğitimi izmir""bostanlı köpek kuaförü izmir""golden köpek eğitimi izmir""güzelbahçe köpek oteli izmir""karşıyaka köpek oteli izmir""köpek eğitim ücretleri izmir""köpek eğitimi nasıl yapılır izmir""köpek eğitimi tuvalet izmir""köpek havlama eğitimi izmir""köpek kuaförü bornova izmir""köpek oteli bornova izmir""köpek oteli güzelbahçe izmir""köpek oteli tavsiye izmir""orkan ünver izmir""ucuz köpek oteli izmir""yavru köpek tuvalet eğitimi izmir"
Sevgiler.