Pinterestten para kazanma ile ilgili eğitim seti yapıp satanlar. Zaten çok para kazanıyorsanız neden eğitim videoları çekiyorsunuz. Hadi diyelim yaptınız, zaten çok paranız yok mu? Neden eğitim videolarını veya setlerini parayla satıyorsunuz, bedavaya versenize
Bir eğitim videosunu veya setini alıp olduğu gibi kullanarak para kazanamazsınız (genel olarak) Onu daha da geliştirmeniz lazım.
Olduğu gibi kullanacaksanızsa almayın bence. Yazıktır paranıza hocam. Forumda yeni üye olmuş kardeşlere sadece tavsiye
Şimdi bakın, aslında tam öyle değil.
Foruma hergün yüzlerce üye olanlar oluyor, yada mevcutta bu kategoriye ilgi duymadıp sonradan ilgisini çekenler oluyor.
Sıfırdan başlayıp ondan bundan şurdan bilgi edinip tecrübe sahibi oluncaya kadar geçen süre bir vakit kaybıdır.
Ama bazı eğitim setleri başlangıç için yeterli olabilir. Bazı kategoriler her gün onlarca nasıl para kazanabilirim diyenlerin açtığı konularla dolu.
Eğitim setleri süreci hızlandırır. Kısa yoldan bilgi sahibi olmanızı sağlar.
Ahmetinkinden farklı bi tecrübe edinirsiniz, mehmetinkinden ise daha farklı bir yöntem bilgisi edinirsiniz.
Bu eğitim setlerinden siz ne kadar beceri sahibi ve ufku açık biriyseniz o derece bilgileri derleyip toparlayıp uygulama aşamasına gelirseniz o kadar bilgi/tecrübe edinmiş olursunuz.
Para kazanırsınız kazanamazsınız bu ayrı bir konudur.
Para edebilecek her bilgi pazarlanmaya müsaittir ve alıcısı daima vardır.
Hemen bir örnek verelim, diyelimki pinterestten ben aylık 1k kazanıyorum.
Benim amacım ne 1K yı 1.5k ya çıkarmak ve para kazanmak dimi? Evet bu hepimiz için geçerli. Hemfikiriz.
1 Ay sonra gelecek riskli parayı beklemek yerine, para edibilecek bir bilgiyi nakit tiko olarak satmak ve nakit akışını hızlandırmanın hiçbir abestle iştikal bir durumu yok.
Belki araba alıcam üstünü tamamlamam gerekiyor! Neden 1k ile yetineyim?
İyi pazarlayabilirsem ve alıcısı olursa belki +1K nakit daha kazanıcam. Bunun neresi yanlış?
Burda şu var;
Kazançlarım sıfırlanmıştır kazanamaz duruma gelmişimdir, aklımca elimdeki keywordleri teknik taktikleri pazarlayarak bu yol ile kazanmayı hedefliyor da olabilirim.
Müşterisi oldukça bunları pazarlamanında bir yanlış tarafı yok.
Bir eğitim setini orta seviyedeki birisi alır ve ona göre o set ona hiçbişey katmamıştır. Çünki bildiği şeylerle karşılaşmıştır.
Sıfır seviyedeki biri almıştır ama ona göre bu iş çok yorucu ve meşguliyet isteyen bir kazanç yöntemidir gözü yemez aldığı gibi kalır.
Yine sıfır seviyedeki biri alır ve buna kafa verir uygulamaya koyulur araştırır sorar öğrenir üstüne bişeyler koyar, bu set ona kısa yoldan ilerleme sağlamıştır.
Birde zekiler vardır ki, kafasında lambalar yanar hemen çözer durumu, aklı ile daha hızlı ilerler ve yol alır. Her eğitim setinin bir bölümünden kendine yeni fikirler çıkarır.
Yani her eğitim setini alanların bilgi algılama seviyesi değişiktir.
Ayda 1K ila 5K kazanan birinden yada kazanamayan birinin satışa koyduğu seti beleş vermesini isteyemezsiniz.
Diyeceksiniz ki, yahu kazanamayan kişinin verdiği bilgi den ne hayır çıkar kardeşim diyebilirsiniz.
Tam olarak öyle değil,
Ne kişiler var aklında deli fikirleri olup hayata geçiremeyen, yada teknik bilgisi olmayıp uygulama noktasında sıkıntı çeken.
Hiçbir yazılımcının web sahibi kadar işlevsel bir yazılım yada botu aklına getiremeyip yapmadığı gibi.
Yazılımcılara bilgi veren onları geliştiren yada onları ufuklarını açan hep web sitesi sahipleridir.
Çünki yazılımcılar sürekli kod yazmak ve müşterisinin verdiği projeye odaklanmanın dışında akıllarına gelmez ilgilenmezlerde.
Tabi ki, bazı durumlarda istisnalar kaideyi bozmaz. İlgili kategoriyi takip eden ve web sitesi sahiplerinin ihtiyacı olabilecek bazı yazılım bot ve programları öngörüp yazıp satışa koyanlarda yok değil.
Bu yüzden kazanamayan kişinin hazırlayıp pazarladığı setten ne hayır gelir denilemez en azından kısmen denilemez.
Bir de uyanıkspor lar var, yok değil.
Hiçbir bilgisi fikri taktiği tekniği olmayıp, sağdan soldan toparlama bilgileri derleyip sözde eğitim seti hazırlayanlar yokmu vardır illaki.
Burda aslolan eğitim seti alacağınız kişileri iyi takip etmeniz gerekir.
Ücretsiz paylaşanlarda var tabiki. Onlarada daha çok saygı duymak gerekir.
Araştırmadan bıkmadan sormadan çekinmeden, bilgi üstüne bilgi edinmeden direk ben bir websiteyi açayımda çufalla para kazanayım, bunuda bana para kazananlar beleşten öğretsin demek te bir o kadar yanlıştır. Seninde bir bedel ödemen gerekir.
2.324 TL kazanmak için 30 gün çalışmak zorunda kaldığımız gibi