Aslında o durumu yaşayanlar genelde şöyle oluyor :
Uyarı gelince tüm reklam kodlarını kaldırıyorlar ve doğal olarak 1-2 hafta sonra uyarı kalkıyor. Çünkü incelenecek bir uygulama ve aktif bir reklam kodu olmadığı için uyarı kalkıyor.
Sonra arkadaşlar yeni reklam birimi oluşturup uygulamayı günceliyorlar 2-3 gün sonra tekrar kısıtlama geliyor. Google yarım kalan işlemi devam etmeye çalışıyor.
Genelde hiç bir şey yapmadan bekleyen ve kendiliğinden kısıtlaması kalkan hesaplarda tekrar kısıtlama gelmiyor.
30-40 güne düzeleceğine inandığım için bekledim bende ancak bugün tam 40 gün oldu, bu süreçteki zararım 5-6k, hadi onuda geçtim açılacağının bir garantiside yok. Google bekleyin 100% aktif olacak dese 2 ayda bekleyelim ama onunda bir garantisi yok.
İnancım kalmadığı için projelerimin %50'sini Unity ADS'ye geçerdim.
Geçen senki admob raporlarına baktığımda 1000 Gösterim başına ortalama 7,50 TL Kazanmışım.
Unity ADS ise 1000 Gösterime 1 Dolar yani 6,50 TL civarı verecek gibi görünüyor. (Henüz daha tam oturmadı istekler bir gün 1000 Gösterime 2$ alırken ertesi gün 0,50$ alabiliyorum)
Birde Unity ADS 2 ay sonra ödeme yapıyormuş birde bu olay çok kötü, İlk ödemeyi 2 ay sonra alacağım sonra her ay alacak gibi görünüyorum.
Ben Admob düzelir ihtimaliyle 2 büyük uygulamamı hala admob'da tutuyorum ancak pazartesi düzelmemiş olursa ve Unity ADS 1$ civarında kalırsa onlarıda geçirmeyi düşünüyorum.
Ads Unityi admob üzerinden uyumsallaştırma ile mi? Yoksa direk kendi platformlarından mı kullanıyorsunuz?