Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın iş modeline bi tavrı var, hiç araştırma yapmayıp sadece sağda solda yazılanları gelip buraya yazarsa kendince haklı tabi.
Ama araştırma yapıp nedir ne değildir diye öğrenenler de Türkiye ortalaması maaşları bilgisayar ekranından kazanıyor, yapacak bir şey yok herkes doktor olmak zorunda değili herkes rahat yaşam sürmek zorunda da değil

Drop shipping gerçek bir iş modelidir eğer sistemi doğru kurarsanız hiç bir ticarette olmayan kolaylığı sağlar size nedir:stok maliyeti
Amazon,ebay,shopify,etsy,aliexpress,n11,hepsiburad a,trendyol liste uzar gider hepsine yapabilirsiniz.
Hatta bunun digital olan modeli de var, bir aralar yapıyordum artık fırsat bulamıyorum rr10'dan 20-30TL logo yaptırıp fiverde 50usd satmışlığım da oldu
Buda çoğaltırı logo,tasarım,makele,sosyal medya isteyene ekmek kapısı çok ...
aynen dediğin gibi hocam sırf stok tutmadığımız için bizi adam yerine koymuyorlar

en yakında nasip olursa sizden bi amazon dropshipping sıfırdan yüze nasıl yapılır diye video eğitimi bekliyoruz hocam bu işi isteyenler takip edenler çok fazla forumda ve gereksiz kurslara para verip kimse dolandırılmayla karşı karşıya gelmesin hocam

bana her gün mesaj atıyorlar kurs aldım hesap açamıyorum, birisinden kurs aldım adam benle ilgilenmiyor, kurs aldım iade edemiyorum tek kelime kurstan bir şey anlamadım vs vs diye on ton şey var hocam inanki kötü durum