SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dropshipping prowess hocamızın dediklerine katılarak söylemeliyim ki gerçek, fakat piyasadaki dolandırıcılar yüzünden insanlara kurs satarak ************** artmış olup hat safhaya çıktı

örnek veriyorum @Prowess; hocamız amazon dropshipping konusunda kendisi usta ve translate kullanıyor ona nazaran ben amazon konusunda ve ebay konusunda rezalet olup ürün analiz ustası olup bu yeteneğimi dropshipping ile entegre şekilde çalıştırmak için uğraşıyorum şimdi desem ki gidip dolandırıcıdan kurs almak yerine prowess hocamızdan ücretsiz ders verse bana hakkını ödeyemem ama sonuç olarak bire bir kanıt olan bir insanla muhattap olucağım için mutlu olurum bu dropshipping camiasını bu şekilde özetlemek gerek iş gerçektir ve dropshipping iş modeli olduğu için amazon ebay yada pazar yerleri ile kısıtlamak olmaz
arkadaşın iş modeline bi tavrı var, hiç araştırma yapmayıp sadece sağda solda yazılanları gelip buraya yazarsa kendince haklı tabi.
Ama araştırma yapıp nedir ne değildir diye öğrenenler de Türkiye ortalaması maaşları bilgisayar ekranından kazanıyor, yapacak bir şey yok herkes doktor olmak zorunda değili herkes rahat yaşam sürmek zorunda da değil

Drop shipping gerçek bir iş modelidir eğer sistemi doğru kurarsanız hiç bir ticarette olmayan kolaylığı sağlar size nedir:stok maliyeti
Amazon,ebay,shopify,etsy,aliexpress,n11,hepsiburad a,trendyol liste uzar gider hepsine yapabilirsiniz.
Hatta bunun digital olan modeli de var, bir aralar yapıyordum artık fırsat bulamıyorum rr10'dan 20-30TL logo yaptırıp fiverde 50usd satmışlığım da oldu
Buda çoğaltırı logo,tasarım,makele,sosyal medya isteyene ekmek kapısı çok ...