ibrahimfidan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatmak istediğimi anlamamış olmanız üzücü,
Ben bunu bir çok müşteri için söylüyorum ve başka yazılımcı ile çalışmadığımı da özellikle belirtiyorum. Ben zaten kendim hem yazılımcı aynı zamanda da kullandığımız ürünlerde tasarımcıyım, ekip arkadaşlarımda yazılımcı.
Yazılımla bitmeyeceğini anladığınız zamanda kısmında da şundan bahsediyorum,
Bunun SEM'i var SERP'i var, SEO'su var, Sunucu'su var vb. bir sürü alt kolu var ve bir yazılımcı hepsini bilecek diye bir kaide maalesef yok.

[Benim istediğim yazılımları kopyala onu oraya koy ile yapamayacakları için sizin Json olarak bahsettiğiniz basit yazılımlar yapmaya yarayan programlar işimi çözmez.] -
Üstteki cümleniz içinde, yazılımcı'dan önce muhtemelen kendi bilgi kütüphanenizi güncellemeniz gerekiyor. Yazılımcı'dan olmayacak bir şeyi isterseniz zaten istediğinize erişemezsiniz.
JSON'un ne kadar büyük bir veri depola ya bileceğinden haberiniz yok, olmadığı gibi birde basit vs. tabirler kullanarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
en basitinden instagram bile kullanıcıların bir çok verisini json ile dönüyor [https://www.instagram.com/ibr4himfidan/?__a=1]

Yukarıdaki açıklamalarım yanlış anlaşılmasın sadece bilgi verme amaçlı açıklama yaptım,
son olarak her yazılımcı aynı değildir her müşteride aynı değildir. 5 parmağın 5'ide bir değil hocam Umarım istediğiniz gibi biriyle çalışırsınız saygılar sevgiler.
Sizin kadar yazılım , yazılım dilleri ve programlarından anlasam zaten ne diye başka bi yazılımcı arayayım ? O Kütüphanem dolu olsa ne diye ona buna düşeyim hem de paramla çırak çıkayım ? (Küçük düşmem için bu işi sizin kadar bilip de json ile vs çalışıp bişiler oıtaya koymuş olmam lazım )

Hocam ben sizden farklı olarak, belki bir kaçında uzman olsa da, bir yazılımcının işi sonlandıracak kadar (yazılımı yazdı da sadece arayüz kısmı kaldı diyelim en azından basit bir arayüz yazarak gibi mesela.) herşeyden anlaması gerektiği kanaatindeyim.

Kaldı ki bu süreçteki yazılımcıların hiçbirisinden ben böyle her şeyini yapmasını beklemedim istemedim de.. sadece istediğim şeyi söyledim ve bunu yapabilirmisin ? yapabilirim derse de ne kadar sürede ? onun verdiği süreye ek ben 3 aylık bi süre daha ekledim kafadan zaten illaki bi aksaklık çıkar diyerek.
Olmayacak birşey istemedim ama hadi istediğimi varsayalım ,bu adamın ağzı dili yok mu bu yapılamaz veya ben yapamam bunu diyemiyor mu ?

Şuan yurtdışından bi yazılımcı ile ufak tefek işlerim için iletişime geçiyorum, benim bozuk ingilizcemle bile adam benim düşündüğümden daha iyisini yapıp teslim ediyor. Şimdi o da yazılımcı bizimkiler de.. Belki 300 lira daha fazla veriyorum ama istediğim şeyi elde ediyoruım