kralyazar33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm gönderdim
dönüş bekliyor diye mesaj yazdım
arkadaş mesajı beğendi
herhangi bir dönüş yapmadı.

konusuna bakıldığında
daha önce makale hizmeti almış ve beğenmemiş
beğenmediği içinde makale yazan arkadaşa ******** deme cesaretini göstermiş.

bir makale yazarı olarak şunu söylemek isterim.
makale yazan arkadaş iyi ya da kötü size hizmet üretmek için makale yazmış
beğenmediyseniz onunla bir daha çalışmazsınız. yazı özgün değilse şikayet konusu açıp paranızı geri isteyebilirsiniz.

Para ödemiş olmanız ve onun verdiği hizmeti beğenmemiş olmanız ona ******** deme hakkını size vermiyor.

Dünden beridir dönüş yapmadınız. O yüzcden şu saatten sonra dönüş yapmanızın bir anlamı yok. Beni listenizden çıkarın ya da size hjiç pm göndermemişim kabul edin. Malum ne istediğinizi bilmiyorum. sizden 50-100 lira alıp sonra ne olur ne olmaz hizmetimi beğenmeyip beni de o ******** sınıfına koymanızdan korkarım.
Sevgili arkadaşım ben ilanı dün yapmadım bugün yaptım. Acele etmene gerek yok. Ben çalışıyorum ve müsait olamadım. r10 sana bir profil yapmış, o profilin yanına senin ticaret puanının görülebileceği bir alan yapmış ve referanslarını yayınlama fırsatı sunmuş. Biraz sabırlı ol ben bunlara bakayım ve geri dönüşümü yapayım. Burası anlık konuşma yeri değil bir forum. Beğendim çünkü gördüğümü bilin istedim ancak müsait olamadığım için yazamadım. Tam 12 kişi mesaj gönderdi. Tümüyle pazarlık yapamam. Bakarım referanslarına beğendiğime ulaşırım.
Gelelim diğer mevzuya. Daha önce makale aldım. Biri wikipediden kısalttı gönderdi, biri 4 güne teslim edeceğim dedi bir hafta oldu hala bekliyorum. Biri ben çok naif davranınca profilinde yazan fiyatın iki katını söyledi. Bu sefer açıkça söyledim.

Şurada mızmızlanarak ne elde edeceğini düşünüyorsun? Ayrıca sahtekarlar kelimesi için olayı dramatikleştirme. Tekrarlıyorum bazı sahtekarlar var.