Delidadas25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım sonrası safhaları ben zaten planlamışım ve bir çok bağlantımı kurmuşum.. iş kalmış yazılım aşamasının bitmesine.. Burada suç bende mi hala ?

Yazılımcıya parası ile de , çok büyük paralar kazanabileceği bir yazılım ise ortaklık ile de teklifler sunulmuş kendi istediği çalışma şeklini kendisi seçmiş işi teslim edememiş. Suç bende mi ?

Benim istediğim yazılımları kopyala onu oraya koy ile yapamayacakları için sizin Json olarak bahsettiğiniz basit yazılımlar yapmaya yarayan programlar işimi çözmez.

Sizin denk geldiğiniz yazılımcı gibi işini düzgün yapan bana da denk gelse ben de sürekli çalışırdım zaten son olarak
Anlatmak istediğimi anlamamış olmanız üzücü,
Ben bunu bir çok müşteri için söylüyorum ve başka yazılımcı ile çalışmadığımı da özellikle belirtiyorum. Ben zaten kendim hem yazılımcı aynı zamanda da kullandığımız ürünlerde tasarımcıyım, ekip arkadaşlarımda yazılımcı.
Yazılımla bitmeyeceğini anladığınız zamanda kısmında da şundan bahsediyorum,
Bunun SEM'i var SERP'i var, SEO'su var, Sunucu'su var vb. bir sürü alt kolu var ve bir yazılımcı hepsini bilecek diye bir kaide maalesef yok.

[Benim istediğim yazılımları kopyala onu oraya koy ile yapamayacakları için sizin Json olarak bahsettiğiniz basit yazılımlar yapmaya yarayan programlar işimi çözmez.] -
Üstteki cümleniz içinde, yazılımcı'dan önce muhtemelen kendi bilgi kütüphanenizi güncellemeniz gerekiyor. Yazılımcı'dan olmayacak bir şeyi isterseniz zaten istediğinize erişemezsiniz.
JSON'un ne kadar büyük bir veri depola ya bileceğinden haberiniz yok, olmadığı gibi birde basit vs. tabirler kullanarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
en basitinden instagram bile kullanıcıların bir çok verisini json ile dönüyor [https://www.instagram.com/ibr4himfidan/?__a=1]

Yukarıdaki açıklamalarım yanlış anlaşılmasın sadece bilgi verme amaçlı açıklama yaptım,
son olarak her yazılımcı aynı değildir her müşteride aynı değildir. 5 parmağın 5'ide bir değil hocam Umarım istediğiniz gibi biriyle çalışırsınız saygılar sevgiler.