Zor durumlar hocam, bende zamanında dolar 1,5 tl iken tüm varlığımı döküp 80.000$ almıştım. Sizinki gene iyiymiş, ben dışarıda kaldım genellikle. Karın tokluğuna çalıştım, o parayla geçim sağlama, yemek, ev kirası gibi işlere girmedim hiç. Çalıştım çalıştım ve bi 10.000$ daha aldım. Zor zamanlardı ama şimdi yiyorum.
Genellikle aç kaldım, sana bir tavsiye vereyim hocam, içinden sadece 25 bozdur, 6 aylık ekmek paranı çıkart. Sonrasında bi 6 ay daha yemek yeme 25'yi bozdur.
Benimkisi biraz aceleye geldi, 5.90 seviyelerinde bozdurdum, bozdurmayacaktım aslında. Bi yerden 1 tl buldum oturdum kahveye, çay içip kalkacam. Televizyonda eski kurtlar vadisi bölümleri var, seyfo dayı maden suyu içiyor. Çıktım hemen kahveden bişey almadan, koştum bime. Yanımda tam 1 tl var, arıyorum arıyorum tekli maden suyu satmıyorlar, hep 6'lı paketlerde. Ya dedim tamam, buraya kadar. O Günden sonra bozdurdum tüm paramı ve maden suyu aldım, ardından bi ev alıp döşeyip başladım kv'yi seyretmeye.
O gündür zenginimde, keşke bozdurmasaydım. İleride x2 kat zengin olacaktım, yani hocam sakın bozdurma.
Hayranlıkla okudum dünde belirttim çok tiyo aldım buna benzer bende bozdurmayacağım bir 4 sene daha bekleyeceğim kesinlike avuro artacak biliom 4 sene daha bekleyip ultra ultra ultra zengin olacazam