Selam Arkadaşlar,
Birkaç gün öncesinde Dropshipping sitem ile ilgili ortaklık için konu açmıştım, o tarafta görüşmelere devam ediyorum. Tam zamanlı bir işte çalıştığım için ve bu işlerde uzman olmadığımdan websitemi akşamda 1-2 saat çalışarak 2-3 ayda zor yapıyorum..

Websitemi daha öncesinde yapmıştım fakat anlamadığım bir sebepten dolayı tema dahil herşey bozuldu ve şimdi sıfırlatarak tekrardan
profesyonel bir şekilde ve işinin ehli birine yaptırmak istiyorum. Domain ve cpanel hosting var, shoptimizer teması mevcut. Düzenlenmesi ile ilgili örnek site de göstereceğim arkadaşın kendisine. Tema ile ilgili tavsiyesi olan var ise onu da inceleyebilirim. Ürünleri Ezusy uygulaması ile ekleyerek düzenleme yapıyorum yin aynı şekilde ekleyerek bu düzenlemeye devam edeceğim.
Özellikle belirtmek isterimki site
İNGİLİZCE olarak yapılacaktır. İngilizceden kastım, menülerin ve diğer linklerin vs ingilizce olması çok ekstra bir durum olduğunu düşünmüyorum ben bile yapabildiğime göre.
İstenilen başlıca hizmetler ; - Wordpress tema kurulumu / entegrasyonu / özelleştirme (temada bulunan özellikler doğrultusunda, ilave bir editleme istenmeyecektir.)
- Gerekli eklentilerin kurulumu ve ayarlarının yapılması. Pro eklentiler vb olabilir.
- Tema'nın başlıca SEO'ya uygun kurulum yapılması ve SEO'ya göre düzenlenmesi. (eklenti ve iç SEO) YOAST SEO eklentisinin aktif edilmesi ve sitenin buna göre entegrasyonu.
- Güvenlik ve hız optimizasyonu (gtmetrix, google page speed)
- Arama motorları (google, bing, yandex) kayıtları ve entegrasyonları. Google search console, Analytics, Maps adwords, Tag manager, bing web master, yandex metrica kayıtlarının yapılması ve entegrasyonları.
- Functions. php ve .htaccess lerin uygun olarak manuel düzenlenmesi, sitemap ve robots .txt oluşturulması, 301 yönlendirmesi.
- Claudflare CDN yapılandırma ve entegrasyonu.
- AMP kurulumu ve %100 mobil uyumlu tasarım.
- Woocommerce kurulumu ve ödeme sistemi entegrasyonu. (Onaylı stripe ve paypal hesabım bulunmakta, gerekli API ve token bilgilerini ben girebilirim.)
- Düzenleme konusunda ve iş bittikten sonra da destek sağlaması. (Detaylı görüşülebilir.)
- Website logosu, ana sayfa banner ve koleksiyon / kategoriler (sağlık ve fitness, güzellik vs.. ) yapılması.
Not: İstenilen detaylar olması durumunda cevap yazarak ya da PM'den ulaşabilirsiniz, burada yazdıklarım aklıma gelenler bunlara ilave birçok şeyi anlaşılan arkadaşın yapacağından eminim. Wordpress ile ilgili birçok kişinin konusu mevcut benimki biraz daha spesifik olabileceğinden ayrıca konu olarak açmak istedim. Yukarıda da söylediğim gibi bu işlerde uzman olmadığım için, yanlış bir istek vs yazdıysam affola..
Rica ediyorum teklifleriniz kabul edilebilir ve piyasa şartları çerçevesinde olsun. Amacım piyasayı öldürmek değil ama, birisi 500 derken diğeri 2000 gibi absürt bir rakam ile gelince de olmuyor açıkçası.. Tekliflerinizi detaylar ve şartlarınız ile birlikte iletebilirseniz, bayramdan sonra değerlendirerek arkadaş ile anlaşmayı düşünüyorum.
Bu konularda referansları olan kişiler ile anlaşılması durumunda anlaşılan tutarı peşin olarak ödeyebilirim.