Peki Enes sen de kalbinle mi seviyorsun?
Mesela tipini hiç beğenmediğin bir kızla sırf çok karakterli güvenilir yardımsever olduğu için sevgili olur musun? )))
İnsanlar önce gözleri ile severler.
Yani güzellik ilk şarttır karakter, ahlak, ve benzeri konular arkadan gelir.
Sevgili ile dostu ayıran şey tiptir, bir kıza bakıp şehvet hissediyorsan o kız sana arkadaş veya dost olamaz beraber olmaya çalışırsın.
Bir kız çok karakterli ise, hareketlerini çok beğeniyorsan ama tipini hiç beğenmiyorsan o kız ile arkadaş olursun dost olursun, sevgili olamazsın )))
Bu söylediklerim kızlar için de geçerli.
Kızlar tipini beğenmedikleri bir erkekle karakteri çok iyi, çok vefalı, çok yardımsever diye ilişki yaşamazlar.
Para için ilişki yaşayabilen kadınlar olabilir, çünkü erkeklerin makyajı da paradır.
İyi giyinen, iyi kokan, lüks hayat yaşayan bir erkek çirkin bile olsa kadınlara güçlü ve çekici görünebilir.
Ama bu kadar görselliğin önem kazandığı bir çağda bir kızın bir erkeğin karakterine huyuna suyuna aşık olması çok mümkün değil.
Aynısı erkek için de geçerli, instagramında 100 tane taş gibi kız takip eden bir erkek, hoşuna gitmeyen bir kızla çok uzun süre ilişki sürdüremez.
100 tane güzel kız takip ediyorum hal ve hareketleri bakıyorum. Amaç su tip değil ben arkadaşlarım dalga geçtiği kızla ile sürekli konuştum destek oldum. Çirkin deyip güldüler. Ama kalbi güzel olsun konuştum baktım kendisi çekilecek gibi değil. Arkdaş olarak kaldık. Ama bak çok faktör var o kız Ankara'da değildi. 900Km uzak ne yaptığı bilemiyorum o yüzden şuan yanımda yakın bir kalbi güzel kadın ile direk sevgili olurum çünkü bunu anladığım zaman dünyam güzelleşir.