LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştiriye hiç gelemiyorsun, kilonu da kafaya takmışsın baya (geçen konu ve bu konu), sende OKB sezdim. O sana hayat tavsiyesi veren adam yüksek ihtimal senden 15-20 yaş büyük öyle diyeyim sana.
Eleştiri yapılsın diye açmadım konuyu, nasihat almak için hiç açmadım, Babam değil, amcam değil dedem değil bana neden nasihat veriyor? Fikir alışverişi için açtım konuyu başka birinin başına geldi mi diye sohbet havasında açtım eleştiri için değil, eleştirilecek bir şey yapmadım ki yapsam bile bu o kişiyi ilgilendirmez. ORADA YAPTINIZ ETTİNİZ DEDİĞİ HİÇ BİR ŞEYİ yapmamama rağmen gelip beni eleştiremez buna hakkı yok. 40 50 yaşına gelmiş demek ki daha ön yargılarını yenememiş beni ne kadar tanıyor ki orada dediği şeyleri yaptığımı sanıp beni eleştiriyor? Daha kızla nereden tanıştığımı bile bilmiyor yok instaya şöyle foto atmışım böyle foto atmışım ondan olmuş bıraksın ya.

26 yaşındayım çocuk değilim ben. Benden büyük olarabilir ki büyük olsa bile neyi değiştirir? her şeyi yaşa bağlamakta güzel mantık. Sizin gibi 2 3 kişi var böyle gelip her konumu baltalayıp iğneliyorsunuz benimle ne derdiniz var bilmiyorum ama keşke sizin gibileri engelleme özeliiği olsa da birdaha ne mesajlarınızı ne profilinizi görsem, hayır kuyruk acınız var gibi gelip her konuma yazıyorsunuz birde. Uzak durun benden konularıma yazmayın artık.