bende 5s kullandım ter termiz telefondu aşırı sıkılmıştım.
Sizin gibi düşünerek gittim huawei aldım.
Telefon yurtdışı imei atılamıyor herneyse 2 yıl kullandım.
Derken nasıl olduysa keylog mu yemişiz ne yemişiz bilmiyorum.
Nişanım olduktan 1 gün sonra gece saatlerinde uzaktan erişimle cihazın içine giriyorlar.
Önce hattımı kendi hatlarına yönlendiriyorlar.
Doğrulama smslerini direk kendilerine düşürtüyorlar.
Oradan ne kadar hesabım varsa insta - yandex - facebook - gmail vsvs hepsini çalıyorlar.
Telefonumuda uzaktan kayıp gibi gösterip kilitliyorlar. Zor bela gmaili kurtardım sonrasında tüm hesaplarımı geri aldım. Tabi bu yaşadığım 5 6 saatlik travmayı bi ben bilirim.
Tüm arşivim fotolarım vs neyim varsa gitti. Çok şükür param hariç.
Bu saydıklarımın olabileceği tek sistem androiddir.
O gün bu gündür bende artık prensip meselesi ettim. Kesinlikle (çok çok zor durumda kalmadıkça) android kullanmayacağım.
Kullanan kim varsa da bu yaşadıklarımı anlatacağım.
İphonu kırmadığınız sürece, jeilbreak yapmadığınız sürece bu yaşadıklarımı yaşama ihtimaliniz neredeyse SIFIR !
işiniz rast gitsin...
tamamen haklısınız hocam risklerden dolayı iphone kullanmak insanı güvende hissetiriyor ki evet doğru ama benim iphoneye para vermeme sebebim kendim 7 yıldır asus z2 laser 5.5 kullanıyorum türkiyeye geldiğinden beri ve 1 kere hack olayı yaşamadım doğru apk indirince sıkıntı olmuyor ama telefon ekranımın %60 ila %80 civarı kırık olmasına rağmen ihtiyacımı gördüğü kadarıyla kullanmaya devam ediyorum androidte keylog yemek kolay o yüzden wp de her dosyayı indirmek yada her apkye güvenmek olmamalı
edit; telefon 700 tl'den aldım