Hocam teşekkür ederim fiyat ve özellik karşılaştırması yaptığımda şuanki firma daha iyi gözüküyor.
cpanel kullanın kesinlikle diğer türlü çok kısıtlı oluyo onun haricinde önereceğim firmalar guzelnet ve veridyen firması
Evet Cpanel devam etmeyi düşünüyorum bende, ayrıca veridyen fiyat ve özellik olarak da makul gözüküyor görüşeceğim CPU kullanım % leri hakkında.
Tamamen pazarlama ve algı üzerine kurulan bir sistem, hosting = cpanel hosting = wordpress hosting = joomla hosting hepsi aynı şey.
Wordpressin kendine has bir ayarı yok sunucu üzerine bir litespeed +ls cache buyrun size wordpress hosting. Bunu linux hostinglerede veriyoruz zaten.
Daha önce menüde wordpress hosting yazmıyor diye sizde normal hosting var diyerek siteden ayrılan kullanıcılar vardı, bu fazla gülünç bir konu oluyordu
Hocam haklısınız ben bu konularda profesyonel değilim açıkçası çok bilgim yok o yüzden sormak istedim ve şuan netleşti kafamda Cpanel olarak devam edeceğim..
wordpress hosting nedir ? ikiside aynı şey hocam..
linux hosting ve windovs hosting olarak ikiye ayrılır.
wordpress hosting denilen şey hostinge wordpress kurulup satışa sunulmuş halidir.
Aynen diğer arkadaşlar da o şekilde aydınlatmış Cpanel olarak devam edeceğim, daha mantıklı gözüküyor.
Teşekkür ederim.
Güzel hosting den Wordpress hosting aldım keşke cpanel alsaydim
Güzelnet bende araştıracağım özelliklerini, banada Cpanel çok daha mantıklı geliyor şuanda..