erkanox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlamayın ama reklam gibi paylaşım olmuş bende bu firmayı hiç tavsiye etmiyorum hatta çalışılmaması gereken bir firma sana iyi davranıp bize neden düzgün cevap vermiyor onuda anlamadım
Dediğim gibi, burada sevilmeyen firmayı övünce reklam oluyor

Her neyse esprisi bir yana, ben aldığım günden beri bir defa olsun sorun yaşamadım. Ha bu demek değil ki, yöncü dışında firmalarla da çalışmadım. Şuanda yöncüde sadece domainlerim aktif duruyor. Çalıştığım bir çok farklı firma oldu bunlara örnek vermek gerekirse Natro, Veridyen şuan aklıma gelen firmalar bunlar ancak hosting konusunda 20'ye yakın farklı firma ile bile çalıştım. Buradaki teşekkürün amacı 3 yıldır ne fiyatta ne performansta nede destekte sorun yaşamam. Ben farklı firmaları tercih ettikçe bir problem olduğunda o ticket'a yanıt gelmesi 18 19 saati bulabiliyordu. Tamamen teşekkürüm buna dayanıyor aslında. Deneyebilirsiniz, pazar gecesi 1'de mesaj atın ortalama 15 dakikada yanıt alırsınız. Ben bunu diğer firmalarda göremediğimden teşekkür ediyorum. Bu arada Natro, Veridyen gibi yerlerde çok problem yaşamadım çünkü birinden Hosting birinden de Alan adı almıştım, burada kesinlikle onları kötülemiyorum. Belki problem yaşayıp ticket açsam onlarda hızlı döneceklerdi. Hiç unutmam, bir gece Dedicated sunucuda çökme yaşadım, 45 dakika içerisinde optimizasyon sağlandı bir daha çökme olmaz diye dönüş yapmışlardı ve gerçekten çökme olmamıştı.