En babasını saklıyorum hocam artık bi süre daha onu bekleteceğim kendi öz sermayem ile maaşını vererek bi yazılımcıya yazdırıp tüm teliflerini alıp sonra ortaya çıkaracağım.
Zira o proje eğer doğru kişi ve kurumlarla ilerlenirse milyar dolarlık cirolara ulaşabilecek bişi her selam verdiğimle paylaşmıyorum onun için
Diğerleri için de sermaye lazım biraz şuan pek de sokağa atacak param olmadığından bulaşmak istemiyorum yeni bi maceraya
Bankaya işin ederi kadarını koyup anlaştığım kişi/firma ile ortak hesap açıp sonrasında bi anlaşma imzalayıp iş tesliminde parayı kullanmasına onay vereceğim bi sistemle çalışacam artık.
Öteki türlü kendim yazılım öğrenecem en sonunda
Her şeyin sadece yazılım tarafında bitmediğini anladığınızda muhtemelen çok geç olacak
Bu arada ben sorunun sadece yazılımcı kaynaklı değil, iki taraf kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bu tamamen kişisel düşünce, farklı bir yazılımcı ile çalışmadım hayatım boyunca buradan 3 arkadaşım var sürekli beraber proje geliştiriyoruz ve güzel paralar kazanıyoruz.
Yazılımcının, sadece yazılım ile alakalı temel bilmesi bence günümüz için yetmiyor. Back-end ve Front-end mimarisi artık neredeyse aynı diyebiliriz. Sadece basit bir json ile uygulama yazılabilir hale gelindi ki bence büyük başarı.
Buradan şunu da çıkarmasınlar bir json'la bir uygulama bitebilir şeklinde bu dediğim çok basit single page application dediğimiz türden uygulamalar tek json ile bitiyor.
Her suçu yazılımcıya atmak yerine bence birazda kendine batırmalı insan jileti. Jiletin sadece batan ucu değil her iki ucu da keskindir sonuçta.
100 TL'ye de yazılım yapan var 1000 TL'ye de burada önemli olan sizin kendinize ne kadar değer verdiğiniz.