Arkadaşlar bu web tasarım,seo işlerindeki müşteriler ciddi manada yordu beni.Açıkça söylemek gerekirse pek bir kazanç elde ettiğimde yok.Bu işleri bırakmak istiyorum farklı internet alanlarına kaymak istiyorum lakin bir türlü başaramıyorum.Sanki bir yokuş var bende o yokuşun başındayım o yokuşu aşmaya çalıştıkça sanki zemin koşu bandındaki gibi beni geriye atmaya çalışıyor.En son bir dolaylı bir müşteri bir kaç kelimede seo yaptırmak istediğini ve google da çıkmak istediğini belirtti.Kendisine bu kelimelerde zaten ilk sayfada olduğunu belirtmeme rağmen bu seferde reklam vermek istediğini söyledi o kelimelere .Bende kendisine daha önce bu kelimelere genel çalışma yaptığımı ve ilk sayfada olduğunu ve bu kelimelerin aranma hacmi olmadığı için bir kazanç elde edemeyeceğini belirttim.İlla reklam vermek istediğini belirtti Bende iyi dedim fiyat veriririm dedim yarın.Buna reklam çıksam 1 ay sonra diyecekki beni arayan olmadı Bir diğer müşteride ödemenin kalan kısmınıda binbir türlü yalanlarla donatarak ödememek için diretiyor .Herkes ayrı bir şekil olmuş . Vallah çok canım sıkılıyor bu tarz işlere .Düzgün kaliteli bir sektöre geçemedim gitti.Yoruldum bu tarz karakterdeki insanlardan. Ne yapsamda bu girdaptan çıkarım diye düşünüyorum .Tavsiyeleriniz varmı.