çene en kolay çıkan eklem ters hareket yapmışsındır arada benim de çıkıyor sonra oturuyor endişelenme tabii ama yine görünmekte fayda var
geçmiş olsun ağrı dayanılmıcak kadar kötü değilse ciddi birşey yoktur sanırım
Tomografiye gidin hocam ne varsa çıkar kırık olamaz belki kireçlenme vardır belkide çene kemğiniz çıkmıştır ama kırık olamaz
1 ay önce çenede 2 yerde kırık vardı ameliyat oldum çok geçmiş olsun. Plastik cerrahiden randevu alın orası bakıyor randevusuz girmeyin bakmazlar.
Kırık değildir. Kırık olsa duramazsın klişesi ile başlıyorum cümleye. Bu tarz platformlarda sağlık aramak doğru olmaz ama çıkmış veya incitmiş olabilirsin. Çene çıkmasının da acısı bi hayli fazladır ve çene çıkması tehlikelidir kalıcı hasarlar oluşturabilir.
Bir an önce Polikliniğine değilde protez uzmanlığı olan bir diş hekimine en kötü bir devlet hastanesi diş hekimine gitmeni tavsiye ederim.
Kırılma vs kesin yoktur hocam eklemlerin ile alakalıdır büyük ihtimal ama ileride çene kilitlenmesi yapabilir boşlanacak birşey değil ileri ki evreler yemek yerken kıt kıt diye ses gelmeye başlar.
Uzman diş hekimine görünün hocam.
Benim eklemlerim de çok kütlüyor benimde gitmem gerekiyor baya soruşturmuştum uzman diş hekimlerine görünmelisin ilk başta
benim sürekli yaptığım hareket. korkacak bir şey yok kırık olsa duramazdın arkadaşların dediği gibi. orada kıkırdak var onlar birbirine çarpıyor. yinede dr gidin kesinlikle.
Herkese cevapları için teşekkürler yarın diş doktoruna gideceğim sanırım. Çene ile ilgili kim bakar bilmediğimden sormuştum keşke bazılarınız eleştirmeseydi.
Umarım bir sakatlık çıkmaz biraz olsun rahatladım
Hayırlısı herkese iyi geceler