Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Umarım gününüz güzel geçmiştir. Bugün siz değerli insanların fikrini almak için bir konu açıyorum. Aslında aklım biraz karıştı, bu yüzden sizlerinde düşüncelerinizi almak istiyorum.
Arkadaşlar ben birçok ünlü Youtuber'a hizmet sağlamaktayım, bu hizmet takipçi tarzı hizmetler değil. Bir Youtuber'ın menajeri benimle iletişime geçti ve sağladığım hizmetten almak istedi ve bende hizmeti onlara sağladım. Hizmeti sağlamaya devam ederken beni aradı ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Ortak bir şeyler yapabiliriz tarzı cümleler kurdu. Bende tabii sevinirim dedim. Ardından kendisi korona muhabbetleri bitsin bir görüşelim dedi. Bende tamamdır dedim ve görüşmeyi sonlandırdım. Arkadaşlar şimdi o muhabetten sonra hizmeti bir kez daha sağladım ve sonra bir daha görüşmemiz kesildi. Sizce ona tekrar yazıp bir görüşme ayarlamalı mıyım yoksa hiçbir aksiyona geçmemeliyim? Aslında biraz değişik bir yapım var, kolay kolay kimseye yazmam bu tarz şeyler için. Aklıma şey takıldı, unutmuş olabilir. Bu nedenden ötürü sizce yazmalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım?