Merhaba daha önce dil ile ilgili konu açmıştım forumda 16 yaşındayım, geçen yıldan beri ben 18 ime gelince ne olacağım diye düşünüyordum. Sonradan oyuncu olmak istediğimi farkettim ve ailemde maddi ve manevi hep destek olmaya hazırlar bana bu konuda sağolsun. Hevesimi biliyorlar geçen yıldan beri İngilizcemi ileri düzeye geliştirmeye çalışıyorum şuna B2 - C1 gibi bir seviyedeyim. Öte yandan İspanyolcada öğreniyorum, sürekli dizi ve film izliyorum İngilizce altyazıyla ve bazen konuşmaya çalışıyorum 😁
Öte yandan oyunculukla ilgili bir sürü kitap okudum ünlü oyuncuların bütün filmlerini izledim nasıl yapıyorlar diye elim ayağım düzgün allaha şükür 192yim ve vücut çalışıyorum. Bu boy konusunda hep korkmuştum, ya daha uzarsam, nasıl oynayacağım o zaman? gibi. Hala da korkuyorum açıkçası ama bu oyunculuk ile ilgili heveslerim solmasa da bir takım arkadaşlarımdan dolayı yavaş yavaş gitmeye başladı. Aslında çok istiyorum ama olamazsam gibi düşünüyorum hep.
Bu sektörde yarışmalara katıldım (modellik), fakat bu ajanslara güvenmediğim için yarışmalardan sonra ayrıldım. Maddi durumumuz iyi ailem yurtdışına okumaya gönderebilecek imkanı var. Daha 2 yıl var bunu düşünme diyebilirsiniz belki ama 2 yıl çok hızlı geçecek ve oradaki şartlar Türkiyeden daha mı zor olacak bir fikrim yok. Yurtdışında okumuş arkadaşlar özellikle sinema bölümünde tavsiye verirlerse çok mutlu olurum.