gzhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölüm güzel ama THK bayaa karışık bi haldeydi en son, düzelmiş olmasına da pek ihtimal vermiyorum, o yüzden sadece bölümü değil üniversiteyi de iyi araştırın derim
Evet özellikle son dönemde öğrencileri para kaynağı olarak gördüklerini duydum. Kampüs deseniz yok. Üniversite hayatı yok. Eğitimini bilemem ama hocalarının bir ayrıcalığı olduğunu düşünmüyorum. 3 tane arkadaş 2015 döneminde üniversitemize geçiş yapmıştı, verdiğimiz paraya değmiyor diyordu. Hazırlığının çok pahalı olduğunu biliyorum, geçmesi de zor sanırım. Bu sektörde İTÜ ve ODTÜ ekoldur. İyi çalışmalara imza atan ve kendini itü odtüyle yarışmaya zorlayan fakat asla yanlarına ulaşamayacak anadolu üniversiteleri var. Çabaları bile gözümde değerli, bu yüzden özellikle bu bölüme gideecek kişilerin akademik kadrosu oturmuş ünilere girmelerini tavsiye ediyorum. 2 seneye kalmaz her üniversitede bu bölüm açılır, aman bu üniversite iyi, bu şehir iyi kaygısı değil, yıllanmış ve tecrübe etmiş, mezun vermiş okulları tercih edin!

Ben iyi puanı olanlara İTÜ ve ODTÜ, ortalama puanı olana samsun ve gaziantep ünisini tavsiye ederim. Erciyes olsun, adana olsun bunlar yeni üniler. Adana ünisinin eğitim kadrosunun hemen hemen hepsi antebin ilk hocalarıdır ve hepsinden ders almış biri olarak hayatımda gördüğüm en vasıfsız uçak hocalarıdır diyebilirim