bybrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır bir framework ile bir ürün geliştirdiğinizde özgürlüğünüz ve özellikle güncelleme kapasiteniz çok kısıtlı oluyor. Framework sürümü değiştiğinde yazılımınızın sürümünü yükseltemeyecek kadar komplike hale gelebiliyor işler. Özellikle PHP'de köklü değişiklikler olduğunda içinden çıkılmaz bir hal alıyor bu iş. Kısa vade için framework avantajlı olsa da yazılımlarınıza uzun vadeli destek ve güncelleme sağlayacaksanız kendi MVC yapınızı kurmanızı tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Scriptler hakkında kurulum harici destek vermemeyi düşünüyorum. Zaten basit şeyler olacak hazır temayı giydirmek yani yapacağım işlem. Zaten özel bir proje geliştirecek olursam mutlaka kendim bir alt-yapı kodlarım.

awoken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Framework ile yazın, spagetti kod olmasın. Yeni özellik eklerken canımız çıkıyor sonra Ayrıca Codecanyon gibi pazarlarda framework şart gibi bir şeydir.

Not: İllaki Laravel, CodeIgniter olacak diye bir şart yok. Büyük proje ise kendi frameworkunuzu yazmanız daha iyi olur bazı durumlarda.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Tam üzerine bastınız codecanyon ve benzeri sitelerde satışını yapmayı düşünüyorum. Zaten kafamdaki proje de hazır tema girdirme işlemi olacak.