Her 100 konudan 3 ü falan. Öyle konular açılıyor ki tamamen zaman kaybı diyorsun. Üst üste absürt, gereksiz, google a sorsa cevabını
alacak şeyleri buraya yazıp üstünden sohbet muhabbet polemik çıkarıp bunlardan haz duyan o kadar insan oluyor ki o gün siteden çıkış yapıp tekrar giresim gelmiyor.
Bi çok yeni üye gördüm daha 3 aylık ama 350-400 konusu var. Konuların başlıklarına bakıyorum %99 u boş. Bu bana göre değil genel olarak herkese boş gözükecek konular.
Bu kadar geyik, bu kadar boş konu açacak vakti nasıl bulupta sıkılmıyorlar anlam veremiyorum. Bide tutarsız konu açanlar çok var.
1 hafta önce iş arayıp 1 hafta sonra köşe oldum imalı konuları oluyor. Olabilir de 1 hafta sonra yine iş arıyorum temalı konuları geliyor, bi tuhaflar.
Şikayet konuları ise vazgeçilmezlerimizden