WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kapıda ödemeli gönderdiğini kendileri mi söyledi hocam, belki sadece kargo parası karşı taraf ödeyecek şeklindedir. bir yanlış anlamada olabilir ama kampanya var deyip dolandır.ıcılık yapıyorlarsa da hakkınızı arayın..
Hocam bunların alışveriş şekli şöyle, Kargo ücretsiz, kapıda ödeme seçeneği mevcut. Yani sayfada kendi tasarımlarını alırsanız, kapıda ödeme seçeneği ile gönderiyorlar. Eğer özel logo görsel gönderirseniz ödemeyi havale eft ile alıp öyle gönderiyorlar. Ben ilk başta karışıklık olduğunu düşündüm. Hala daha öyle düşünmek istiyorum. Satışı yapan kişiye ödemeyi zaten yaptığımı ve neden kapıda ödemeli olarak ürünü gönderdiğini sordum. Kendisine havale ile gönderdiğim ücreti tekrar geri göndermesini ve ödemesini kapıda ödemeli olarak yapacağımı ilettim. Şahıs görüldü atıp cevap vermiyor
Aşağıda ki kargo görselini iletti. Orada ve kargo takip nosunu sorguladığımda kapıda ödeme bedeli 30 TL olarak gözüküyor. Yani 30 TL için yapabileceğim tek şey büyük bir kaç sayfada bu sayfayı ifşalamak olur.