Merhaba arkadaşlar,
evlendiğim için mevcut internetimi, yeni taşındığım eve nakil ettirmek istedim, ancak bana bölgede yogunluk var, port yok beklemeniz lazım vs vs vs. dediler. bina yeni bina, iskanı bile alınmadı daha, yan dairem üst dairem vs hepsi kullanıyor türk telekom fiber interneti.
ben nasıl bir yol izlemeliyim hızlı bir sonuç alabilmek adına. sizlerin bilgisi ve tecrübesi var ise benimle paylaşır mısınız?
teşekkürler.
Kolay gelsin hocam ne yazık ki Türk Telekom yetkilileri ve müşteri hizmetleri gerçekten kibar nazik ve anlayışlı konuşmadan anlamıyorlar o yüzden dolayı üslubunuzu sert tutup daha geçen gün üst komşun yeni abonelik yaptı siz bana port yoktan bahsediyorsunuz gibi kelimeler kullanırsanız hatta gerekirse internet hizmeti veremediğiniz süreç dahilinde ve konu hakkında tarafıma yardımcı olmadığınız için gerekli mecralarda hakkımı arayacağım diyebilirsiniz ama siz siz olun gerçekten karşıdaki kişi de bir insan anlıyorum ama normal konusmadan anlamıyorlar illa ki sert konusman lazım sert konusunca ondan sonra çözüme kavuşturuyorlar hatta bir keresinde aynı internet problemi yaşadığımda 1 hafta çözümlenmediğinde telefonu açan müşteri hizmetleri yetkilisine şunu demiştim ya benim sorunumu çözün yada beraber saatlerce konusuruz bu sorun çözülene denk diye nihayetinde 40 dakika konusma sonunda ertesi gün problemimin çözümlendiğini anladım biraz sert üslup ve ısrarcılık fayda ediyor yada direk türk telekom ana bayisine gidip birebir oradaki şef veya saha ekibi ile muhattap olmak da iyidir en iyi yöntem ise saha ekibini tanıyan bir kişiyi aracı kullanmaktır. İnşallah kısa sürede problemin çözülür.