Hayır şöyle detaylı anlatıyım, yazılımlar depolar ile anlaşmalar yapar yazılım depo hizmetini sunmaz.
Entegrasyon yapmasının sebebi, milyonlarca ürün var hepsinin desi,ağırlığı farklı yazılımlar bunların kargo fiyatlarını belirler sizde buna göre bir satış fiyatı oluşturursunuz sürpriz bir maliyet oluşmaz.
Ayrıca sizin sipariş bilgilerinize ulaşırlar siz bir tıkla siparişi verirsiniz ve gerisini yazılım arka planda halleder gerçi buda otomatik yapılıyor artık sipariş gelince yazılım her şeyi hallediyor.
Örnek vererek açıklayalım, size sipariş geldiğinde yazılım size özel bir kod veriyor siz sipariş veriyorsunuz.Depo bu özel kod ile sizin bilgileriniz, müşteri adresi gibi her şeye ulaşıyor onlara sipariş geldiğinde ürünü kontrol eder,sizin adınıza kargo etiketlemesini yapar, sizin sattığınız fiyattan faturasını ekler, feedback kartınızı koyar gibi gibi işlemleri arka planda yaparlar ve siz hiçbir şeye karışmadan sipariş müşteriye kargolanır yazılım ekranında da siz bu süreci takip edersiniz.
Birden fazla depo ile çalışabilirsiniz, sipariş geldiğinde depoların fiyatları yazar hangisi daha uygunsa onunla çalışırsınız.
Pazaryerleri birbirinden bağımsız olsada siz sahtecilik yaparsanız Türkiye'de bile aynı kimlik bilgisi ile satış yaptırmaz diye düşünüyorum net bir cevabı yok Amazon büyük bir yapı ve işlerin büyük bir kısmı yapay zeka ile yürütülüyor Amazonda net bir şey konuşmak yanlış, konuşanlara da itibar etmemenizi öneririm.
Özelden FBA yaptığınızı söylediniz şunu da belirteyim, FBA risksiz bir model değil sizden de fatura isteyebilirler eğer geçerli bir fatura sağlayamazsanız da hesabınız açılmaz.Buda ek bilgi olsun.
detaylı yazdığın için tekrar teşekkür ederim. yani program her şeyi yapıyor? ben programı inceledim depo olayını göremedim ondan farklı sandım. peki paketlerde bir farklılık var mı asin dışında?