Site adresi : blog sitesi
altyapı: wordpress
Site için istenen fiyat : açık arttırma - açılış fiyatı +500
açık arttırma bitişi: 30.07.2020
peşin fiyat: 1500 tl
Sitenin aylık getirisi: Sonradan adsense başvuru yapıldı +130 tl var ancak hesap verilmeyecek.
Sitenin açılış tarihi: 2018/09/09
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel kişisel blog
Ziyaretçi kaynağı: %100 Organic Search (sosyal ya da farklı platformlardan ziyaretçi çekme amacı taşımadım)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile satılıktır. Kopya ya da taklit içerik yazılmamıştır. Tamamen kendi yazılarım.
Host/domain dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

*takas: e-ticaret siteleriyle takas düşünülebilir. dm ile tavsiye iletebilirsiniz.

Kişisel olarak kendi yazılarımı klavyeme almak için açtığım bir blog sitesidir. Tasarım ve altyapıyla ben ilgilendim ve ben kurdum. Site hiç kapalı tutulmamış sürekli aktif kalmıştır. Son 6-7 aydır yazı vs. yazamıyorum. İlgilenemiyorum. Açıkçası proje temalı işler yapmak ve ticaretle ilgilendiğimden bu site ilgisiz kalmıştır. Sonuçta emek var çöp olmasın. Yeni blog sitesi açacaklar için gayet iyi ve gerekli işlemlerin yapıldığı bir sitedir. Günde minimum 150-250 hit yapan bir site malum google güncellemeleri sonrasında kademe kademe düşüş yaşamış, hiç yeni yazı yazmadığım için de günde 50-100 hit'e kadar düşmüştür.

Alıcı olursa şimdiden hayırlı olsun.