Ben normalleştirmiyorum. Konunuzda insanlara afedersin köpek gibi çalışcaksınız demeyi, elektrik kullanmacaksınız, su kullanmayacaksınız, zamanınızı iyi kullanacaksınız, hep çalışacaksınız ben 36 yaşımdayım bugüne kadar bunları yaptım sistemi çözdüm diyen bir insanın bu kadar kolay gaza gelerek mahkemede geçirilecek süreyi ve yapacağı masrafları görünce konunu boş olduğunu gördüm. Yoksa hakaret normal bir şey değil benim gözümde. Tekrar belirtiyorum sizin özelinizde hiçbir şey ile ilgilenmeyip, hayattaki konfor yaratacak şeylerden bile yarı yarıya kısmaya çalışan, her anın çalışılarak geçirilmesini destekleyen bir insanın böyle küçük hakaret olaylarına zaman ve para harcamasını yanlış buluyorum ve bu şekilde savunduğunuz şeyleri de herkesin gözü önünde çürütmüş oluyorum. İyi günler tekrardan. 😊
Hocam hakaretin küçüğü büyüğü olmaz her insanın hayata karşı bir değeri vardır bu değelerini eleştirebilirsin bu konuda sıkıntım yok ama gelip oluşan bu değelere hakaret edip bunuda ironi için yaptım dersen orada duracaksın. Bu değer kimi için inandığı bir din olabilir, sevgilisi olabilir çok sevdiği bir büyüğü olabilir kimi için yaşam tecrübesidir kimse bu değere hakaret edemez.