KuleliAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda adım geçtiği için yazma gereği duydum hocam, herkese merhaba;
Eğer konuyu incelerseniz hocam, konuyu benim açmadığımı göreceksinizdir. Hizmeti satan benim, elimdeki ihaleden kalan şeyleri değerlendirmek için bir açık arttırma yaptım.
6 ₺ ile bu arkadaşta son buldu.
Tavırları, hal ve hareketleri, emrivaki ve rahat konuşmaları sebebiyle gerçekten uğraşmak istemedim, işim de olduğu için ve dışarıda da olduğum için arkadaşıma yönlendirdim.
6 TL'lik ödeme için "o zaman perşembe gününü bekleyeceksin" gibi üslupla konuşan bir kişi gerçekten uğraşılmaz bir kişi.
Kendisi de zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışıp aklınca bana eksi trade puanı geçip şikayet konusu açmış.
Burada bulunma amacım ticaret, dolandırıldığım da oldu. 6 TL ile zengin olacak veya fakir olacak kimse yok, fakat arkadaşın emrivaki tavırlarından dolayı bende ilk teslim etmek istemedim. Konu bu kadar basit aslında bakarsanız.
Bu sebepden dolayı "ticaretin miktarından çok, karşıdaki kişinin ahlakı önemli" diye düşünüyorum.
Tekrar belirtiyorum, konuyu ben açmadım. Ödeme yapmayıp emrivaki konuşan o kişidir. Benim, moderatörlerin, diğer üyelerin gereksiz vaktini çalan bir harekettir.
--
Ek olarak IBAN gönderilecek bir mevzu da ortada yok hocam belki benimle ticaret yapmadığınız için bilmiyorsunuz fakat ticaretlerimde kimseye bir zorluk çıkarmadım. Trade'lerimi de inceleyebilirsiniz. 6 ₺'ye muhtaç birisi değilim, Allah kimseyi muhtaç etmesin. Konuda sanki konuyu ben açmışım gibi göstermişsiniz. Konuda da belirttim, ilk konuyu ben açmadım, eksi tradeyi veren şahısta bu şahıstır.
bence mesajı silin.
adınız geçmedi.
ayrıca sadece. İr örnekti.
şikayet konunuzdaki içeriği buraya taşımanızın buraya bir faydası olmadığı gibi konuyu kilitleteceksiniz.
biz olayı değil bakış açısını konuşuyoruz.
kişisel algılamayın.