benim verdiğim örneklerde yapılan birşey yok, ufak rakamlar, günün stressi ile anlaşmazlık oluyor genelde.
tahammül sınırımız da çok aşağıda bunu da anlıyorum da. Canın sağolsun demek daha kolay geliyor bana.
Sağlık ve zaman. Para kazandıktan sonra geri alamayacağınız iki şey, kıymetini bilin.
benim dikkat çekmek istediğim şey son dönemde oluşan bir ifşa ve linç kültürü. Herkes elinde telefon, bir diğerinin açığını arıyor.
forumda da imkanlar whatsapp yazışmaları, pmler falan oluyor. Bir diğerinin ceza almasını sağlayan rahat uyuyor(!) halbuki buradaki kullanıcı hesapları bir çok kişinin ekmek teknesi. Bu forumda parasını verip, almadığım işe adama kıyamadığımdan negatif ticaret puanı vermediğim 5 kişi sayabilirim.
hepsinin canı sağolsun, ne yapalım? Benim işimi yapmadı/yapamadı diye adamın ekmek teknesini mi batıralım? Ben o vebali almak istemem.
Üstadım çok iyisiniz ince düşüncelisiniz,ince düşünceli insanlarımız azaldı fakat herkes yapabileceği işlerin altına yatmalı.Söz vermek nasıl birşeydir siz daha iyi bilirsiniz üstadım.Fevkalade bir durum olur neyse,bile bile göre yapılıyorsa benim için yanlış yanlıştır.Siz nasıl af buyuruyorsanız yanlışı yapanda sizin gibi yapıcı davranmalı çözüm yaratmalı.