Merhaba Herkese,
Telegram'da instagram için etkileşim gurubu yapmayı düşünüyorum. Bunu bir bot ile de otomatikleştirmeyi düşünüyorum. Gruba üye olanların grubun özelliğine veya kuralına göre mesela /list komutunu göndermesi halinde grup botu komutu gönderen kişiye özel mesaj olarak 10 adet instagram linki gönderecek ve bunları beğenmesini ve yorum yapmasını isteyecek.
Daha sonra grup üyesi yorumlarını yaptıktan ve fotoğrafları beğendikten sonra kendisinin beğenilmesini ve yorum yapılmasını istediği instagram postunun linkini gruba gönderecek. Ve grup botu bu kullanıcıya daha önce göndermiş olduğu 10 linke yorum ve beğeni yapıp yapmadığını kontrol edip bir sonraki kullanıcıya göndereceği 10 linkin içine kullanıcının postunu ekleyerek bir döngü oluşturulmasını sağlayacak.
Yani 10 yorum ve beğeni yaptığınızda sizin postunuza 10 beğeni ve yorum gelecek. Bu grupları da çeşitlere göre özelleştirmek de aklıma geldi yani sadece gezi/seyahat grubu, mizah grubu, şarkı grubu vs.
Yurtdışında yapılmış WOLF diye bir grup var ama bunlara genelde ingilizce yorum yapıldığı için türkçe versiyonunu yapayım mı diye düşünmüştüm.
Böyle bir türkçe otomatik grup var mı bilmiyorum var ise söylerseniz sevinirim. Yoksa amerikayı tekrardan fethetmeye çalışmak istemiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var sizce bu grup ilgi görür mü?
Şimdiden teşekkürler.