resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gün 6 TL yapan, yarın 10 yapar, öbür gün 100 yapar. Sizinki de garip yaklaşım.
benim verdiğim örneklerde yapılan birşey yok, ufak rakamlar, günün stressi ile anlaşmazlık oluyor genelde.
tahammül sınırımız da çok aşağıda bunu da anlıyorum da. Canın sağolsun demek daha kolay geliyor bana.

SyMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cok güzel bir anlatim gerceklestirmissiniz tesekkur ediyorum. Zaman degerli bir nimet elinizden gidene kadar anlamazsınızda. Umarik tez zamanda dönülür bu yanlıştan.
Sağlık ve zaman. Para kazandıktan sonra geri alamayacağınız iki şey, kıymetini bilin.

Emsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mesele 6 tl olmuyor bu tür konularda yapılan hareket oluyor örneğin 10 tl ye birisi benim sitemden ürün aldı yanlış almış okumadan eyvallah anlıyorum gene de ancak bana mesela direk sen beni dolandırdın falan dedi eğer böyle demese geri iade alabilirdim ancak d0landırıcı dediği için şikayet konusunu açmasını istedim genelde bu tür olaylarda paradan ziyade karşı tarafın yaptığı hareketler ön planda oluyor
benim dikkat çekmek istediğim şey son dönemde oluşan bir ifşa ve linç kültürü. Herkes elinde telefon, bir diğerinin açığını arıyor.
forumda da imkanlar whatsapp yazışmaları, pmler falan oluyor. Bir diğerinin ceza almasını sağlayan rahat uyuyor(!) halbuki buradaki kullanıcı hesapları bir çok kişinin ekmek teknesi. Bu forumda parasını verip, almadığım işe adama kıyamadığımdan negatif ticaret puanı vermediğim 5 kişi sayabilirim.
hepsinin canı sağolsun, ne yapalım? Benim işimi yapmadı/yapamadı diye adamın ekmek teknesini mi batıralım? Ben o vebali almak istemem.