Savcılık bu tür şeylerde biraz uzun ve meşakatli ama sonunda bu arkadaşa ulaşır.
Mesele iyi bir avukat ile bu kişiye hem maddi tazminat ödetebilmek hem deşifre edip herkesin görmesini sağlamak bunu.
tek başınıza hareket ederseniz çok bişi elde edemezsiniz. zira avukatın izleyeceği yolları sizin bilme ihtimaliniz düşük.
Ha ne olursa olsun kızcazın ölmesini asla ve asla istemezdim lakin mekan sahibi birisi diye de evli olduğunu bildiği birisi ile bi ilişki yaşaması da rahmetlinin hatası idi orası ayrı bi konu...ama artık ölmüş bir kızın ardından da bize düşen Allah günahlarını affetsin demek olur.
Nasıl bunu yazabilirsiniz ? Adamın evli olduğunu öğrenip ayrıldığı için katledildi zaten . Kötü niyetli olmadığınızı düşünerek cevaplıyorum . Bu tarz durumlarda oda yapmasaymış oda etmeseymiş derken defalarca düşünün . Kimse size Pınarın suçu neydi diye bir soru sormadı . Bu cevabı yazmamalıydınız.